10-30-2005, 08:30 PM
Byliście na jakiś??.....pochwalcie się 8) 8) 8) Ja może pójde z bratem na exodusa :d HŁE HŁE
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Ptaszki ćwierkają że Rampa ma powrócić w innym miejscu...Rampa juz teoretycznie istnieje w innym miejscu,ale szkoda słow...Nazywa sie toto "Podzamcze" i nie ma nic a nic z klimatu "starej" Rampy
R_amze_S napisał(a):Tomash napisał(a):Ptaszki ćwierkają że Rampa ma powrócić w innym miejscu...Rampa juz teoretycznie istnieje w innym miejscu,ale szkoda słow...Nazywa sie toto "Podzamcze" i nie ma nic a nic z klimatu "starej" Rampy
Cytat:Włascicieli jest troje,ale wiem o kogo chodzi.Tyle ze jego osoba to troche za malo aby zachowac klimat tej starej rampy.A co do tego czy bedzie nowa Rampa czy nie....no cóż,pozyjemy ,zobaczymy.To cale podzamcze nie ma szans przetrwac
buubi napisał(a):Moje najlepsze koncerty:A niech Cię, tylko pozazdrościć koncertów i pamiątek
Slayer/Testament - Zabrze - poczatek lat 90-tych (pamiątka: strzęp koszulki Chucka
AC/DC / Metallica Monsters Of Rock - mam na pamiątke dolaróweczkę z Angusem Youngiem
Sepultura/Sacred Reich - Jastrzębie
Slayer - 2005 (pamiątka - piórko Kerry Kinga
Coroner - Metalmania
U2 - ten starszy (ostatnio nie byłem)
Fish (ten z Marillion nie raper) - Rzeszów Akademia
Myslovitz - kto nie widział ten nie uwierzy że ci kolesie na koncertach naprawdę dają psychodelicznego czadu
i wiele wiele pomniejszych
Do tej listy na 90% dołączy Porcupine Tree w Łodzi 16 dnia listopada czyli za 2 tygodnie
Vomitor napisał(a):A budynek po straej Rampie stoi pusty....