- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Ah.. przypomial mi sie chyba najlepszy komiks jaki zdazylo mi sie czytac.. seria Gorski i Butch.. ukazywal sie kiedys w Resecie.. =) super =)
Byla miedzy innymi parodia Lobo.. =]
- Liczba postów:
- 73
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
"...Inside my shell I wait and bleed..."
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
A ja tam Asterixa tyz czytalam

A najbradziej mi sie podobaja komiksy Dr. Slump
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
heh, też uwarzam że Lobo to najleprzy komiks, lubie grafiki Simona Bisleya, sam też bawiłem się w komiksy, ale nigdy żadnego nie skończyłem
- Liczba postów:
- 73
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Na początek mała reklama: otóż w Sopocie na ulicy Morskiej 11A otwarty został sklep specjalistyczny, mają naprawdę spory wybór komiksów zarówno wydawanych obecnie w Polsce jak i za granicą oraz numery archiwalne. Z cenami bywa różnie niekiedy nie są adekwatne to faktycznej wartości jakiegoś numeru a to z powodu na jego "zużycie". Dlatego lepiej nie kupować w ciemno. Jak ktoś chce więcej informacji to proszę oto mail: komiksydlaludzi@wp.pl
A jak ktoś ma zbyt dużo czasu w wakacje to niech przyjedzie do Gdańska na przełomie lipiec/sierpień. Wtedy jest tam Jarmark Dominikański, na którym zawsze jeszt od 4-6 stoisk z komiksami. Moim zdaniem lepiej zaopatrywać się na Jarmarku niż w sklepie a to dlatego, że zawsze można coś utargować

Są to jednak atrakcje raczej dla ludzi z pomorza. Innym się to nie opłaca.
Na koniec chciałam się jeszcze zapytać co sądzicie o DK? Wydawnictwie, które pojawiło się niewiadomo skąd i odrazu zaatakowało polski rynek komiksowy takimi tytułami jak Ultimate X-Men (na który czekałam 3 lata!) czy The Spectacular Spider-Man. [/u]
- Liczba postów:
- 13
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
A ja, oprócz mangi, lubuję się w takich komiksach jak WilQ: Superbohater czy Tymek i Mistrz 
Humor przedni
martwi kręcący się dookoła sa bardzo niehigieniczni...
w życiu można liczyc tylko na siebie. a i tego nie radzę.
- Liczba postów:
- 13
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ja musialam w internecie zamawiać. U siebie w mieście tez tego nie znajdę. W ogóle jeśli chodzi o komiksy to u mnie bieda
martwi kręcący się dookoła sa bardzo niehigieniczni...
w życiu można liczyc tylko na siebie. a i tego nie radzę.
- Liczba postów:
- 73
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
A ja mam to szczęście, że Wilqa kupić sobie mogę w Empiku..... Swoją drogą to Empik się zepsuł - kiedyś dostać można było wszystko, teraz żeby kupić np. Alitę muszę lecieć przez pół Gdańska do pewnego kiosku, w którym pan kioskaż w swoje dobroci sprzedaje nawet Deluxy JPFu

hock:
- Liczba postów:
- 317
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
nie pamiętam czy pisałam ale też lubię Thorgalla, bardzobardzo, co do Rosińskiego to jakiś czas temu wyszedł rewelacyjny komiks "Zemsta Hrabiego Skarbka" polecam
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Znawczynia komiksow to ja nie jestem, ale do dzis bardzo chetnie siegam po Kajka i Kokosza
Kiedys czytalam Thorgala, Tytusa, Romka i A'tomka, Asterixa, Cubitusa, Przygody Animkow, itd.
Dobrym komiksem nie pogardze, wiec jesli moglibyscie mi cos polecic, to bylabym wdzieczna.Pozdrawiam!
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."