• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kolejny mondry artykół!

http://www.wandea.org.pl/metal-satanizm.htm Rolleyes

Co o tym sądzicie ? Wink
polecam takze encyklopedie OKIEM Laughing

http://okiem.boo.pl/okiem/index2.html?cn...etal.htm&3
Odpowiedz

Od kiedy Run DMC to metal?Ja nie mogę.Co za głupoty.
Laughing
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Ajana napisał(a):Od kiedy Run DMC to metal?

Odkąd nagrali kawałek z true pagan blackowcami z Aerosmith Tongue
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

btw., Flying Corpse- zajebisty avatar, ja musze Maciusia poszukac Big Grin
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Cytat:Wolność i inteligencja to główne cechy szatana, albo inaczej mówiąc (aby nieużywać sformułowań "zacofanych") są to nieodłączne atrybuty zła w każdej postaci. Błąd polega na tym, że wiele osób nie wie, że można być wolnym, twórczym, niepowtarzalnym i inteligentnym także w chrześcijaństwie.

czyli "Dżisas kurw.a ja pierdo.le" cytujac, z tego co rozumiem nie do wszystkich dotarł Renesans ? jesli ktos dazy do doskonalenia swoich umiejetnosci w dziedzinach nauki tym samym dazy do Szatana ?
Odpowiedz

Oj kvrwa nawet nie chce mi się tego czytać, wypociny kolejnego fanatyka. Idę na czarną mszę Big Grin
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

nudzi sie tym ludziom Mad siedza caly dzenw domu i wymyslaja pierdoly
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Lech napisał(a):btw., Flying Corpse- zajebisty avatar, ja musze Maciusia poszukac Big Grin

http://www.free.of.pl/r/rysiek_z_klanu/rysiek.html
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash- poskladalem sie przy tym ze smiechu Laughing

Szukalem Maciusia, ale po glebokim namysle pozostane przy Rysiu- jest bardziej przebojowy Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):Tomash- poskladalem sie przy tym ze smiechu Laughing

Szukalem Maciusia, ale po glebokim namysle pozostane przy Rysiu- jest bardziej przebojowy Tongue

przeciez masz tam na tej dziwnej stronie zdjecie Maciusia Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Lech napisał(a):Tomash- poskladalem sie przy tym ze smiechu Laughing

Nie Ty jeden Laughing
Odpowiedz

Laughing Laughing Laughing Podczas lektury tego leciałem z krzesła. "Rysio Bravo" i "Stawiam na Ryśka barana"wymiatają, nie inaczej!!! Laughing Laughing Laughing Ale btw to mogłeś Tomashu założyć do tego osobny temat Big Grin
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Beast King napisał(a):Ale btw to mogłeś Tomashu założyć do tego osobny temat Big Grin

No mogłem, mogłem, ale myślałem że to tylko mnie śmieszy Laughing, wkleje tego linka do "śmiesznych stronek"

A tak dla odmiany, co do tematu: to już przestaje być śmieszne, czemu ci ludzie są tak tępi :?
Odpowiedz