• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kolejna true akcja

http://wiadomosci.onet.pl/1307465,69,item.html

Ja Pierdole, koci terapeuta.....

Cytat:Na to musiały zgodzić się miejscowe władze, bo pochodzący z XIX wieku budynek jest traktowany jako zabytek.

Taaa jak wszystko co ma 2 warstwy farby w ich durnym kraju.
Odpowiedz

Axel napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/1307465,69,item.html

Niech mi ktoś jeszcze powie, że koty są inteligentniejsze od psów..

Cytat:
Cytat:Na to musiały zgodzić się miejscowe władze, bo pochodzący z XIX wieku budynek jest traktowany jako zabytek.

Chuj, już z tym. Miażdży fakt, że z powodu jakiegoś tępego kota rozdupiono ścianę w zabytkowym jednak mimo wszystko jak na tamtejsze warunki budynku.. Jak ja nienawidzę tych zwierząt.. zresztą jak niemal wszystkiego na tym świecie.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):
Axel napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/1307465,69,item.html

Niech mi ktoś jeszcze powie, że koty są inteligentniejsze od psów..

Cytat:

Chuj, już z tym. Miażdży fakt, że z powodu jakiegoś tępego kota rozdupiono ścianę w zabytkowym jednak mimo wszystko jak na tamtejsze warunki budynku.. Jak ja nienawidzę tych zwierząt.. zresztą jak niemal wszystkiego na tym świecie.

Vomitor ;] widze ze ty tez nie lubisz tych mruczacych smierdzieli, nie tylko wkurwia fakt rozwalenia sciany dla bydlaka, ale tak jak pisalem sam fach terapeuty dla zwierzat :/
Ciekawi mnie tylko czy ktos by np w polsce takie cos zrobil dla kota, w sciance działowej... no moze po za zaczadzeniem go ;D
Odpowiedz

Nie inaczej, pies pomerda ogonem, odwdzięczy Ci się jak będzie mógł gdy mu dasz miskę z jedzeniem..ba, zginie dla Ciebie gdy będzie taka potrzeba. Oczywiście, nie ukrywam, zdarzają się też i tępe ich odmiany latające w kółko i szczekające na wszystko bez powodu, mówię powyżej o psach a nie o kundlach, w przypadku tego drugiego terminu nie traktując go jako dosłowny rzecz jasna. Wiadomo bowiem, że typologiczny kundel może zachowywać się jak na psa przystało. No i nie potrzebują też terapeutów, same sobie potrafią z sobą radzić :] A koty.. nie chce mi się poruszać ich wątku już.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Nie wiem, ale mi się wydaje że duze psy są jakieś mądrzejsze :] nie cierpie tych małych skurwieli ujadających na wszystko i robiących bydło :/ oczywiście zdarzają się wyjątki.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Dokładnie, większe zazwyczaj są mądrzejsze, chociaż zdarzają się jak mówisz wyjątki w jedną i drugą stronę. Zresztą podobnie jest z kotami, tyle, że tych dużych mało kto już w domu trzymać jest w stanie:>
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Nie wiem, ale mi się wydaje że duze psy są jakieś mądrzejsze :] nie cierpie tych małych skurwieli ujadających na wszystko i robiących bydło :/ oczywiście zdarzają się wyjątki.

Duzo sa rzeczuywiscie madrzejsze np dobrym przykladem sa tu owczarki niemieckie Wink a co do mniejszych psow ? widzial ktos kiedys pekinczyka ? ;d to jest dopiero skurwysynstwo ;D.
A wlasnie ma ktorys z panow ? psa ? ze tak wychwalacie ;D ja akurat mam ;D Foksterriera Big Grin krotkowlosego ;D przemily piesek Big Grin
Odpowiedz

Ta.. moja była miała pekińczyka ale ten był jeszcze w miarę spoko, oprócz niego jeszcze teriera tybetańskiego czy syberyjskiego czy chuj wie jakiego i przy tym to akurat pierdolca szło dostać:/

Co do reszty:

[Obrazek: kopiagdzietenpanbo_kopia.jpg]

Proponuję zresztą założyć osobny temat lub takowy znaleźć(mi się nie chce szukać stąd propozycja Laughing ).
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

co do małych skurwieli to krąży taki koło mnie. To się ratlerek nazywa. Otóż strasznie to jest wkurwiające i jebnięte. Strasznie złośliwy jest, wszystko robi mi na złóść. Mały skurwiel ale w ogródku mi burdel robi ogromnmy. Gdyby nie siostra to już bym go dawno zakopał pod płotem. Jedyna pozytwna rzecz jaką ten pies zrobił, to terroryzował kota, czego skutkiem była emigracja kota. Big Grin

Kryzys - "Małe psy" - ta piosenka mi przychodzi na myśl. Big Grin
Odpowiedz

Moj wyglada tak Wink
http://img504.imageshack.us/img504/3921/suomi12db.jpg
1 miech i 2 tyg ma ;D
Ale kiedys mialem tez boksera zyl ok 12 lat szkoda go, bo madry był.
Odpowiedz

No, boksery to mądre psy, dobra daje nowy temat EOT.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

WIadomo, Bóg stworzył koty po to, by były ofiarami czarnych mszy...
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):WIadomo, Bóg stworzył koty po to, by były ofiarami czarnych mszy...

A psy po to by byly ofiarami zoofilow, jak w tej true akcji opisanej tu pare stron wczesniej.
Odpowiedz

nie wiem, to ty się na tym znasz
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

http://www.yourfilehost.com/media.php?ca...le=b01.wmv
Odpowiedz