- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Nie inaczej, pies pomerda ogonem, odwdzięczy Ci się jak będzie mógł gdy mu dasz miskę z jedzeniem..ba, zginie dla Ciebie gdy będzie taka potrzeba. Oczywiście, nie ukrywam, zdarzają się też i tępe ich odmiany latające w kółko i szczekające na wszystko bez powodu, mówię powyżej o psach a nie o kundlach, w przypadku tego drugiego terminu nie traktując go jako dosłowny rzecz jasna. Wiadomo bowiem, że typologiczny kundel może zachowywać się jak na psa przystało. No i nie potrzebują też terapeutów, same sobie potrafią z sobą radzić :] A koty.. nie chce mi się poruszać ich wątku już.
Rotfl'n'lol
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Nie wiem, ale mi się wydaje że duze psy są jakieś mądrzejsze :] nie cierpie tych małych skurwieli ujadających na wszystko i robiących bydło :/ oczywiście zdarzają się wyjątki.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Dokładnie, większe zazwyczaj są mądrzejsze, chociaż zdarzają się jak mówisz wyjątki w jedną i drugą stronę. Zresztą podobnie jest z kotami, tyle, że tych dużych mało kto już w domu trzymać jest w stanie:>
Rotfl'n'lol
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
No, boksery to mądre psy, dobra daje nowy temat EOT.
Rotfl'n'lol
- Liczba postów:
- 1,028
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
WIadomo, Bóg stworzył koty po to, by były ofiarami czarnych mszy...
- Liczba postów:
- 1,028
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
nie wiem, to ty się na tym znasz