- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
a co ja mu zrobić mogę, najwyżej spamy na maila wysyłać...
a na filmie przecież ewidentnie jest dziewczyna, więc co wy...
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
i dobrze mu tak.
niech się poczuje, tak, jak inni obywatele.
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 1,045
- Liczba wątków:
- 35
- Reputacja:
-
0
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
^ słuszne postanowienie. Jak wszyscy dobrze wiedza dzisiejsze młode społeczenstwo swoim poziomem nie dorównuje nawet gromadce szympansów. Dobre wychowanie jak najbardziej wskazane.
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
The Stig napisał(a):^ słuszne postanowienie. Jak wszyscy dobrze wiedza dzisiejsze młode społeczenstwo swoim poziomem nie dorównuje nawet gromadce szympansów. Dobre wychowanie jak najbardziej wskazane.
"dobre" czyli chrześcijańskie? patriotyczne? Pamietaj że "dobro" to pojęcie cholernie względne, "dobre" znaczy niekolidujace z interesami (w tym wypadku państwa i KK).
Jak dla mnie to nawet zabawne przedsięwziecie. Jeśli zamierzają w dzisiejszych liberalnych czasach w jakikolwiek sposób ograniczać wolność młodzieży, to spotkaja się ze sporym rozczarowaniem, bo uzyskaja cos zupełnie przeciwnego. Jestem pewien że młodzieńczy bunt doprowadzi do niejednego skandalu kiedy się na dzieciaki przyciśnie. Trza pamiętać że na fizyce zawsze nas uczono że każdemu działaniu towarzyszy przeciwdziałanie
A tak swoją drogą to czuje zę gdyby problem cie bezpośrednio dotknął to już byś tak nie chwalił takiego działania

Wątpie by w szkole o charakterze katolickim zezwolono ci chociażby na noszenie czarnych koszulek z twoimi ulubionymi kapelami

Jesli byś sie sprzeciwił, buntował i robił wszystko naprzekur to nawet pozytywne w moich oczach, ale miałbyś przez to wiele problemów... (Wiem coś o tym...

) a co najważniejsze - zaprzeczyłbyś temu co przed chwila napisałeś
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]