Krolik napisał(a):Gdzieś tu na forum jest mój adres, skoro chcesz pogadac do wpadnij...
p.s me zdanie jest jak najbardziej uzasadnione, zamiast się krzywic pod naporem innych opinii wystarczy siegnac po zdjecia czarny wojowników w "cywilu"... i to sie tyczy 90% przypadków...
Po pierwsze nie mam ochoty z tobą gadać na żywo bo na żywo nie byłoby rozmowy, a do rozmowy służy forum. Po drugie, przez "czarnych wojowników" chyba rozumiesz Pigmejów, co więcej, skoro dotyczy to 90% przypadków to nie dotyczy 10% co nie oznacza chyba żeby ich wrzucać do jednego worka z głąbami. Weżmy na tapetę tak sztandarowy zespół jak Darkthrone (bo nie wiem czy jak rzucę inną nazwą to będziesz znać), nie sądzę żeby muzycy tego zespołu tworzyli corpsepaint dla zabawy albo z innych niewyjaśnionych przyczyn.
Zarzuć jakieś zdjęcie tych "czarnych wojowników" ale nie dzieci w wieku 16 lat. W cywilu, jak to określasz.
PS. Doskonale rozumiem co mówię ale nie jestem pewien czy Ty rozumiesz co czytasz. Jeśli chodzi o Indian było to daleko posunięte porównanie ale bynajmniej nie chybione.
PS.2 Skoro krytykujesz corpsepaint to ciekawym co robisz jako mod w tym dziale.
Pomyłka, nie jesteś modem, na szczęście. :/ Mieszają mi się jeszcze te wasze ksywy, Dżemik, Królik etc.