• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kobieta w Corpsepaintingu

Co do Astarte to nie zgadzam się z tą opinią. Corpsepaint nie jest makijażem ale niejako odzwierciedleniem osobowości a spłycanie go do poziomu farbki na ryju jest równie żałosne co pieprzenie o Black Metalu w czasie rozmowy o Vesanii.

Corpsepaint nie ma wyglądać "ładnie". Ładnie to mogą wyglądać panienki w CKM-ie czy Playboyu.
Odpowiedz

Isvind napisał(a):Co do Astarte to nie zgadzam się z tą opinią. Corpsepaint nie jest makijażem ale niejako odzwierciedleniem osobowości a spłycanie go do poziomu farbki na ryju jest równie żałosne co pieprzenie o Black Metalu w czasie rozmowy o Vesanii.

Corpsepaint nie ma wyglądać "ładnie". Ładnie to mogą wyglądać panienki w CKM-ie czy Playboyu.

Ale wytłumacz mi jedno - po co na siłę się oszpecać?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Uroda i szpetota to rzecz gustu. A corpsepaint i Black Metal to nie wybieg dla piękności ani salon mody.
Odpowiedz

Wiesz, jeśli ktoś chce sobie wymalować całą twarz na biało, czy nawet jeśli pragnie mieć różnokolorowe oczy jak Marylin Manson, to ma do tego prawo, żyjemy w końcu w wolnym kraju. Ja tylko stwierdzam, że mnie osobiście nigdy to zbytnio nie ciągnęło.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Dlaczego black metalowcy maluja sobie ryje ?? proste pytanie... mianowicie jak czasem mozna zauwazyc mocno im z geby bije pedalstwem, dlatego tez skrywaja swe oblicza pod makijazem aby nie zakłócic swego wizerunku...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Dlatego masz taki piękny wizerunek tutaj? Wink Od pedałów przeważnie wyzywają ci którzy mają jakiś problem z określeniem swojej preferencji seksualnej. Coś ci się nie podoba to najlepiej przykleić metkę "pedał" Tongue Szkoda że kolejny internetowy "hero" a na żywo już by nie było takiej rozmowy.
Odpowiedz

Widze ze u niektorych z was niagle pokutuje poglad ze kobiety w black metalu moga najwyzej robic chórki badz krecic tylkiem na koncertach,i to koniecznie kuso odziane i tylko troche pomalowane by bylo sie do czego slinic Mad
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Cytat:Dlatego masz taki piękny wizerunek tutaj? Wink Od pedałów przeważnie wyzywają ci którzy mają jakiś problem z określeniem swojej preferencji seksualnej. Coś ci się nie podoba to najlepiej przykleić metkę "pedał" Razz Szkoda że kolejny internetowy "hero" a na żywo już by nie było takiej rozmowy.

Gdzieś tu na forum jest mój adres, skoro chcesz pogadac do wpadnij...

p.s me zdanie jest jak najbardziej uzasadnione, zamiast się krzywic pod naporem innych opinii wystarczy siegnac po zdjecia czarny wojowników w "cywilu"... i to sie tyczy 90% przypadków...
Odpowiedz

A ja sie zgadzam z Krolikiem. Bo normalny facet makijazu nie uzywa Laughing
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

Taaa...Świetnie do chórku się nadaje "panienka" z Enter Chaos chociażby... Laughing
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Hethell napisał(a):Widze ze u niektorych z was niagle pokutuje poglad ze kobiety w black metalu moga najwyzej robic chórki badz krecic tylkiem na koncertach,i to koniecznie kuso odziane i tylko troche pomalowane by bylo sie do czego slinic Mad

Bynajmniej ja tak nie uważam, dlatego że nie dzielę ludzi dla których BM jest częścią życia na mężczyzn czy kobiety.

Poza tym corpsepaint to nie jakiś makijaż. To forma ekspresji samego ja, zresztą z tym się nie chodzi po bułki do sklepu. Ciekawe że jakoś nikt nie oskarżał nigdy indian o to że są "pedałami" bo robią sobie makijaże.
Odpowiedz

psychosis napisał(a):niedotknoł

Kurwa ludzie za taką pisownię powinni wieszać za jaja. Rozumiem pewne rzeczy ale bez przesady. Do szkoły a nie na forum...
Odpowiedz

Cytat: Ciekawe że jakoś nikt nie oskarżał nigdy indian o to że są "pedałami" bo robią sobie makijaże.

Czy ty rozumiesz, co sie do ciebie mówi ?!?!?!?!?
Odpowiedz

Krolik napisał(a):Gdzieś tu na forum jest mój adres, skoro chcesz pogadac do wpadnij...

p.s me zdanie jest jak najbardziej uzasadnione, zamiast się krzywic pod naporem innych opinii wystarczy siegnac po zdjecia czarny wojowników w "cywilu"... i to sie tyczy 90% przypadków...

Po pierwsze nie mam ochoty z tobą gadać na żywo bo na żywo nie byłoby rozmowy, a do rozmowy służy forum. Po drugie, przez "czarnych wojowników" chyba rozumiesz Pigmejów, co więcej, skoro dotyczy to 90% przypadków to nie dotyczy 10% co nie oznacza chyba żeby ich wrzucać do jednego worka z głąbami. Weżmy na tapetę tak sztandarowy zespół jak Darkthrone (bo nie wiem czy jak rzucę inną nazwą to będziesz znać), nie sądzę żeby muzycy tego zespołu tworzyli corpsepaint dla zabawy albo z innych niewyjaśnionych przyczyn.

Zarzuć jakieś zdjęcie tych "czarnych wojowników" ale nie dzieci w wieku 16 lat. W cywilu, jak to określasz.

PS. Doskonale rozumiem co mówię ale nie jestem pewien czy Ty rozumiesz co czytasz. Jeśli chodzi o Indian było to daleko posunięte porównanie ale bynajmniej nie chybione.
PS.2 Skoro krytykujesz corpsepaint to ciekawym co robisz jako mod w tym dziale.

Pomyłka, nie jesteś modem, na szczęście. :/ Mieszają mi się jeszcze te wasze ksywy, Dżemik, Królik etc.
Life is a Pain in The Neck
Odpowiedz

Cytat:Weżmy na tapetę tak sztandarowy zespół jak Darkthrone (bo nie wiem czy jak rzucę inną nazwą to będziesz znać)

Zapewne, ignorancie...

Cytat: nie sądzę żeby muzycy tego zespołu tworzyli corpsepaint dla zabawy albo z innych niewyjaśnionych przyczyn.

Popatrz na gębę fenriza tudziez jego kompana nocturno... czy z takimi buźkami (toc to wręcz cherubinki) stworzyliby klimat wokół swoich płyt...chyba nie...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości