- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Witam
Zakładam temat odnośnie KelThuza bo dostał on bana, i wwydaje mi się że nie do końca słusznie.
Mimo to że obrażał wiare ludzi itp. (i mimo to że sam się z nim kłuciłem) wydaje mi się że nie zasłużył aż na taką kare.
Bo ja szczerze mówiąc "doceniłem" jego wiedze, i obeznanie, dopiero niedawno, a że ma takie a nie inne sposoby jej przekazywania, to już inna sprawa.
Troche to głupie.... ale wyrażam prośbę o odblokowanie go :]
- Liczba postów:
- 987
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
a mi sie zdaje że to nie nasz interes czy Kelthuz ma bana czy nie, góra decyduje... w tym wypadku myślę że słusznie
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Myślę ze to nasz interes, bo to my tworzymy między innymi to forum.
A człowiek to tylko człowiek, nawet Ci na "górze" podejmują czasem błędne decyzje.
Ja jestem za zdjęciem z niego bana, daje propozycję, a co się stanie to zobaczymy, ale mimo wszystko mam nadzieję że może go odblokują.
- Liczba postów:
- 276
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
no moze i ma wiedze, ale trzeba bylo sie zastanowic na poczatku
up the irons!!!
- Liczba postów:
- 308
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
wiesz co Kalin ale to jest troche bezsensu...dajmy na to ze go odblokuja bo sie za nim wstawimy...to i tak napewno bedzie tak ze my go teraz bronimy ale on i tak poznije bedzie nas wyzywal...
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Nie można odmówić KelThuzowi inteligencji i wiedzy. Facet ma łeb, ale... Problem leży nie tyle w jego poglądach (każdy ma prawo do własnego zdania), ale w sposobie jaki je wyraża. A najbardziej wkurzający jest fakt, że KelThuz nie potrafił uszanować cudzego zdania. Chyba większość wie jak kończyły się z nim dyskusje na forum...
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 443
- Liczba wątków:
- 14
- Reputacja:
-
0
Heh... a ja na waszym miejscu zamiast martwić się Kelthuza zainteresowałbym się osobą która zarejstrowała się krótko po jego zbanowaniu i ma identyczne poglądy i sposoby wyrażania się jak nasz słowiański wojownik z Kielc...
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Kurde, masz racje... :?
Prawie jak on. Przypadek?
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 443
- Liczba wątków:
- 14
- Reputacja:
-
0
Hmm... raczej nie

Kelthuz jest bystrym chłopcem jak na twardego potomka słowian przystało. Nie będzie mu jakiś ban życia utrudniał
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
- Liczba postów:
- 257
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Kurde ale on czasami przesadza...co ja pisze czasami ......może go to bawi , ale niektórych to może urazić
nie ufaj osobie którą okłamałeś
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Wiedzę o muzyce miał, to przynaję
Nie mogę powiedzieć, żebym go nie lubił, bo nie można tego raczej powiedzieć o nikim, kogo się zna z forum.
Zachowywał się bardzo nietolerancyjnie co do ludzkich przekonań, i to w bardzo drażliwym okresie. O ile był przywoływany wcześniej do porządku i ostrzegany, to modzi postąpili po prostu tak jak musieli.
żal mi go nie jest... można mu dać szanse bo jest inteligentny, wiedze ma dużą ale niestety ordynarny przekaz
mi osobiście nic nieprzyjemnego nie wyrządził
każdy powiniem dostać 2 szansę...