• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Witam
Zakładam temat odnośnie KelThuza bo dostał on bana, i wwydaje mi się że nie do końca słusznie.
Mimo to że obrażał wiare ludzi itp. (i mimo to że sam się z nim kłuciłem) wydaje mi się że nie zasłużył aż na taką kare.
Bo ja szczerze mówiąc "doceniłem" jego wiedze, i obeznanie, dopiero niedawno, a że ma takie a nie inne sposoby jej przekazywania, to już inna sprawa.
Troche to głupie.... ale wyrażam prośbę o odblokowanie go :]

a mi sie zdaje że to nie nasz interes czy Kelthuz ma bana czy nie, góra decyduje... w tym wypadku myślę że słusznie

Myślę ze to nasz interes, bo to my tworzymy między innymi to forum.
A człowiek to tylko człowiek, nawet Ci na "górze" podejmują czasem błędne decyzje.
Ja jestem za zdjęciem z niego bana, daje propozycję, a co się stanie to zobaczymy, ale mimo wszystko mam nadzieję że może go odblokują.

Kalin napisał(a):A człowiek to tylko człowiek, nawet Ci na "górze" podejmują czasem błędne decyzje.

Ja nic nie mówię, ale...

Cytat:11. Admini i Moderatorzy tego forum są władcami absolutnymi, pilnują porządku i oczywiście mają ZAWSZE rację - prosimy o bezwzględne dostosowywanie się do wszelkich zaleceń z ich strony.

Buehhe.
Od razu ten pkt nie wydawał mi się odpowiedni.
Chociaż na temat tego pana raczej zdania nie mam, bo pamiętam go tylko z wpisu właśnie o Jezusie...
My God is beautiful.

no moze i ma wiedze, ale trzeba bylo sie zastanowic na poczatku
up the irons!!!

wiesz co Kalin ale to jest troche bezsensu...dajmy na to ze go odblokuja bo sie za nim wstawimy...to i tak napewno bedzie tak ze my go teraz bronimy ale on i tak poznije bedzie nas wyzywal...

Czy ja wiem....
Kogo wyzywał tego wyzywał Wink
Też się z nim kłuciłem, ale gadałem z nim później na PW i okazało się ze wcale nie jest z niego taki cap Big Grin
Wszyscy go teraz utorzsamiają tylko z tematem o Jezusie - troche to błędne. Wiadomo w innych tematach też nie zawsze był "miły" ale swoje racje miał.

Nie można odmówić KelThuzowi inteligencji i wiedzy. Facet ma łeb, ale... Problem leży nie tyle w jego poglądach (każdy ma prawo do własnego zdania), ale w sposobie jaki je wyraża. A najbardziej wkurzający jest fakt, że KelThuz nie potrafił uszanować cudzego zdania. Chyba większość wie jak kończyły się z nim dyskusje na forum...
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."

Heh... a ja na waszym miejscu zamiast martwić się Kelthuza zainteresowałbym się osobą która zarejstrowała się krótko po jego zbanowaniu i ma identyczne poglądy i sposoby wyrażania się jak nasz słowiański wojownik z Kielc... Wink
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny

Kurde, masz racje... :?
Prawie jak on. Przypadek? Wink
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."

Hmm... raczej nie Angry Kelthuz jest bystrym chłopcem jak na twardego potomka słowian przystało. Nie będzie mu jakiś ban życia utrudniał Laughing
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny

Kurde ale on czasami przesadza...co ja pisze czasami ......może go to bawi , ale niektórych to może urazić Mad
nie ufaj osobie którą okłamałeś

Wiedzę o muzyce miał, to przynaję
Nie mogę powiedzieć, żebym go nie lubił, bo nie można tego raczej powiedzieć o nikim, kogo się zna z forum.
Zachowywał się bardzo nietolerancyjnie co do ludzkich przekonań, i to w bardzo drażliwym okresie. O ile był przywoływany wcześniej do porządku i ostrzegany, to modzi postąpili po prostu tak jak musieli.
[Obrazek: bustersMini.jpg]

żal mi go nie jest... można mu dać szanse bo jest inteligentny, wiedze ma dużą ale niestety ordynarny przekaz
mi osobiście nic nieprzyjemnego nie wyrządził
każdy powiniem dostać 2 szansę...

ehh tym jezusem to mnei troche odzucilo .. ale chyba byl raczej nieszkodliwy ....mam paru znajomych o podobnych pogladach ..i coz moze je wyrazaja troche subtelniej ....Tongue
no ale Keltuz chyba raczej inteligentny chlopiec
DAC MU SZANSE!DAC MU SZANSE Tongue
jak czlowiek za duzo sie uczy i po nocach siedzi na forum to mu odbija[/quote]
cale zycie na debecie
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości