• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

JUDAS PRIEST

Tomash napisał(a):8/10, "AoR" jest na bank lepszy niż poprzednie albumy takie jak "Demolition", "Jugulator", "Painkiller", "Ram it down" i "Turbo"

Co do "Painkillera" to wolne żarty, poza tym chyba mogę się zgodzić. Smile
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Bardzo lubie Dżudasów....mój ulubiony zespół HM.Głównie za sprawą głosu Halforda ...i gitar...
ulubione płyty : Killing machine , painkiller , screaming for vengeance , british steel
Odpowiedz

Dla mnie niepodzielnie w TOP albumów JP rządzi Painkiller!
Odpowiedz

Z pewnoscią AOR jest inną płytą niz pozostały dorobek JP. Lochness usypia, a Judas Rising i Wheels of Fire budzi z kopniakiem w dupe heh. drugą moja szanowaną płyta JP jest Defender Of The Faith a trzecią Turbo Big Grin
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

po prostu genialny HM z genialnym wokalista.... a takie plyty jak Screaming for Vengeance, Defenders of the Faith czy Painkiller to po prostu klasyka ktorej nie wypada nie znac.... i wstyd nie lubic Laughing po prostu geniusze metalu... zaden HM zespol ich nie przebije
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

NIE INACZEJ !!!
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Co do AoR to płyta wymiata Big Grin (zamiast po niej uwielbiam słuchać Ram It Down) a co do JP to są zajebiści (i tyle wystarczy, oddajmy głos Judasom Laughing )
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Judas Priest - Rising In the East ;]] zajebisty koncert widziałem go juz 2 razy dzis i mam ochote na jeszcze ;]] porzadne 2 godzinne kopanie dupy.
A co do samych Judasow ;] to bardzo lubie, bardziej niz Ironsow.
Odpowiedz

Axel napisał(a):A co do samych Judasow ;] to bardzo lubie, bardziej niz Ironsow.

Czyli masz dobry gust Wink .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Haha IM YOUR TURBO LOVER. Kocham Judas Priest. Twórcy heavy metalu jakby nie było. Żywa legenda i niedościgniony wzór dla młodych pozerów
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

metalheart podaje, że nowy album ma być... concept albumem nt. Nostradamusa... sam nie wiem co o tym myśleć Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):metalheart podaje, że nowy album ma być... concept albumem nt. Nostradamusa...
eee..
Odpowiedz

No na razie jeszcze nie wiem co o tym myśleć... heh...
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):No na razie jeszcze nie wiem co o tym myśleć... heh...

spoko, spoko, znając ich znowu dojebią kawał dobrej muzy, nie dla pozerów. Nic, tylko czekać, geniusz wróci do nas po raz wtóry i znowu inne smieszne kapele HM bedą mogły Tiptonowi andCO. podeszwy lizać.
NIE INACZEJ !
Odpowiedz

To ten zespol wogule jeszcze istnieje? Tongue
Odpowiedz