• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

JUDAS PRIEST

Mad TRADYCYJNE SIEMANKO.. JESTEM CIEKAWA ILE OSOB DOCENIA MUZYKE JUDAS PRIEST I ZA CO JA LUBICIE... HMM.. Angry
JA PO KONCERCIE W PRADZE ZNOW JESTEM POD WIELKIM WRAZENIEM SILY GLOSOWEJ I FIZYCZNEJ HALFORDA Mad
PAPUZKA
Odpowiedz

Lubie JUDAS PRIEST ale ich wielkim fanem nie jestem
Odpowiedz

Sily fizycznej Halfiego? A ile na klate bierze? Daje glowe ze pan z Manowara nie przebije.. Sily fizycznej? <confused>

Prawda jest taka ze nie lubie Judasow.. bardzo nie lubie.. Judasi powinni wziasc sie za rece z chlopakami z Hammerfalla i Annihilatora i isc spiewac do Blekitnej Ostrygi..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Judas??? zajebista kapela.... zajbista sekcja rytmiczna, zajebiste gitary i zajebisty wokal.... chociaz Owens dla mnie spiewal lepiej... bo mia potege w glosie, natomiast Halford... coz... jest dobry, ale Ripper jest lepszySmile i lepiej spiewa Painkillera... pozdro Wink
tu nie ma nic...
Odpowiedz

Dobra kapela.Album "British Steel" to dla mnie podstawa metalu.
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Prawda jest taka ze nie lubie Judasow.. bardzo nie lubie.. Judasi powinni wziasc sie za rece z chlopakami z Hammerfalla i Annihilatora i isc spiewac do Blekitnej Ostrygi..

Laughing Me too! Angry
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

To sa prawdziwi bogowie heavy metalu , a nie jakis tam Iron Maiden
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

heh...to tylko twój subiektywny pogląd.. Wink
Odpowiedz

Nie tylko jego, tez wole Ksiezulkow niz dziewice. Sam nie wiem czemu,.. Ale to wszystko zalezy od gustu.

Co do Judasow, uwielbiam kawalek Breaking The Law Smile Meski jest Big Grin
Odpowiedz

w ich muzyce świetne jest to, ze zarowno "stary" judas, ten z Killing Machine, Rocka Rolla, czy British Steel, jak i ten "nowszy"- Jugulator, Demolition, to sa nadal caly czas swietne albumy. Mimo zmiany stylu grania (nikt mi nie powie, ze nie dostrzega zadnej zmiany, bo w takie bajki nie uwierze) to jest nadal dobry, brytyjski Judas Priest.
Poza tym to bardzo dobry sklad, jezeli wezmiemy pod uwage umiejetnosci jego członków...
dobre gitary, niezły pałker, niczego sobie basista i wokal (zarowno Halford, jak i młodziutki Ripper, chociaz osobiscie bardziej mi sie podoba głos tego drugiego), to sprawia, ze Judas to nieustannie pędząca bestia...
i dobrze, ze ta bestia sie odrodzila, bo zycie bez ich muzyki byloby duuzo ubozsze...
tu nie ma nic...
Odpowiedz

Judasi to moja ulubiona kapela , a Halford spiewa genialnie ( ach te jego góry )i Ripper sie do niego nie umywa ze swoim zalosnym Demolition . Moje ukochane albumy to Unleashed in the East , Defenders of the Faith oraz Painkiller .
A juz 4 stycznia nowa płyta w klasycznym skladzie z Robciem .
Yes I'm riding , riding on the wind
Odpowiedz

Judas... Judas... Judas... zajebisty zespół Pana Halforda głos.. potega !! Halford miażdzy wszystkich swoim nieposkromionym głosem... PAINKILLER wymiata. Natomiast jesli chodzi o solowy album Haforda to RESURECTION czuje sie wniebowzięty gdy tego słucham... to jest błogosławienstwo..Smile)!!!!
Odpowiedz

Krolik napisał(a):To sa prawdziwi bogowie heavy metalu , a nie jakis tam Iron Maiden
amen.
Odpowiedz

Krolik napisał(a):To sa prawdziwi bogowie heavy metalu , a nie jakis tam Iron Maiden
święte słowa... 100% zgody z mojej strony... , ameno!
Odpowiedz

Ja też się zgodzęSmile Kiedyś wygrzebałam z szafy mojego brata kasetke "Painkiller" i prawie spadałam z krzesła. Ale wymiatają 8) Laughing
Odpowiedz