• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

JAROCIN PRL FESTIWAL

Śliwek? Big Grin
ja miałem być no ale termin perfekcyjnie mi nie pasuje.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Owszem, w realu Śliwek 8) 8) 8)
Odpowiedz

kurde chciałem jechać ale ekipy nie mam Sad
Odpowiedz

Kaktus. napisał(a):kurde chciałem jechać ale ekipy nie mam Sad
ja tez :p wszyscy sie uczyc musza wiesniaki
znaczy sie ekipa jest ale z Torunia .. a mi sie do nich nie usmiecha tluc
Sad
cale zycie na debecie
Odpowiedz

adminowi trzeba złożyc gratulacje Big Grin
Sjel na głównej scenie
Odpowiedz

Cytat:Samorząd Jarocina nie będzie organizatorem przyszłych festiwali rockowych, zajmie się tym specjalnie powołana spółka, do której miasto zamierza wnieść aportem 20 ha gruntów - poinformował na konferencji prasowej burmistrz, Adam Pawlicki.

Festiwale potępił w połowie września ordynariusz diecezji kaliskiej Stanisław Napierała. Powiedział wtedy w Jarocinie, że "festiwale, które kiedyś się odbywały, były przyzywaniem szatana". Cztery dni temu Pawlicki spotkał się z biskupem, który w trakcie prawie dwugodzinnej rozmowy nie zmienił swojej negatywnej oceny.

Festiwale będą organizowane na przełomie wakacji. W pobliskim Siedleminie powstanie profesjonalne miasteczko festiwalowe, które będzie funkcjonować przez cały rok.

Hm, ciekawe co z tego wyjdzie pozytywnego ;)
Odpowiedz

hahahaha ale wymyśliliSmile)) Teraz będzie mozna dalej przywoływać szatana i księzulek może się co najwyżej zesrać z tego powoduSmile)) Fajnie gdyby zrobili festiwal w formule konkurs+kilka gwiazd, no i w sensowniejszym terminie niż rok temu.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz