• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak zostać moderatorem?

Emma napisał(a):..tylko (...) nauka ... takze moejgo aktywnego w miare pobytu nie datuje dluzej niz na koniec pazdziernika

Tak, ja miałem takie ambitne plany od października... Laughing Laughing Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

:p tylko ze ja mam do wyboru ...konie komp .. no i wybieram to pierwsze .. zreszta zycie jest za krotkie zeby je marnowac przed szklanym ekranem caly czas Tongue
cale zycie na debecie

Emma napisał(a)::p tylko ze ja mam do wyboru ...konie komp ..

Mi się zawsze jakoś udaje godzic te dwie rzeczy bez większych problemów...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

hmmm mi komp matura i treningi 6 razy w tygodniu srednio widza sie do pogodzenia ..zwlaszcza ze do stajni bede mam ok 25km
jak by byal sama szkoal to sie udaje pogodzic .. ale jeszcze ta cholerna matura :/
cale zycie na debecie

No ładnie,ładnie....ale rozmowa na temat.. Smile
[Obrazek: newban7nm.gif]

Zwłaszcza że rozmowa już się nie toczyła od 2 tygodni :]

więc chyba czas ją wznowić Tongue
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.

kalin napisał(a):"Zwłaszcza że rozmowa już się nie toczyła od 2 tygodni :]"

Ooo...rzeczywiśćie,no nic ja biedny misio nie patrzyłem
na datę... Crying or Very Sad
[Obrazek: newban7nm.gif]

niniejszym ogłaszam, iż grono 'złych ludzi tego forum', moderatorami zwanych inaczej, zasilił Kamael.
niezwykle miło mi powitać go w naszych szeregach szturmowych i myślę, że będziecie tak zadowoleni z jego poczynań, jak my jednomyślni przy decyzji kandydata do powołania na to stanowisko ;)

osoby, które udzielały się w temacie 'jak zostać moderatorem' i które nadal to ciekawi, odsyłam do analizy działalności Kamaela na forum. znajdują się tam wszelkie odpowiedzi (:

Czy oznacza to całkowite odejście Acrida vel. Moderatora, czy tak po prostu ? niemniej jednak ta nominacja bardzo cieszy 8)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

Raczej tak po prostu ;D.

Tomash napisał(a):Czy oznacza to całkowite odejście Acrida vel. Moderatora, czy tak po prostu ? niemniej jednak ta nominacja bardzo cieszy 8)

Nie Acrid, nie odchodzi.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli

No to super, że Kamael został modem Smile Nadaje się do tego jak nikt inny Wink Gratuluję mu serdecznie.

Gratulacje Kemael, rob porzadki Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil

Kamael, salutuję.
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości