- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Emma napisał(a)::p tylko ze ja mam do wyboru ...konie komp ..
Mi się zawsze jakoś udaje godzic te dwie rzeczy bez większych problemów...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
hmmm mi komp matura i treningi 6 razy w tygodniu srednio widza sie do pogodzenia ..zwlaszcza ze do stajni bede mam ok 25km
jak by byal sama szkoal to sie udaje pogodzic .. ale jeszcze ta cholerna matura :/
cale zycie na debecie
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Zwłaszcza że rozmowa już się nie toczyła od 2 tygodni :]
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
więc chyba czas ją wznowić
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
niniejszym ogłaszam, iż grono 'złych ludzi tego forum', moderatorami zwanych inaczej, zasilił Kamael.
niezwykle miło mi powitać go w naszych szeregach szturmowych i myślę, że będziecie tak zadowoleni z jego poczynań, jak my jednomyślni przy decyzji kandydata do powołania na to stanowisko ;)
osoby, które udzielały się w temacie 'jak zostać moderatorem' i które nadal to ciekawi, odsyłam do analizy działalności Kamaela na forum. znajdują się tam wszelkie odpowiedzi (:
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Czy oznacza to całkowite odejście Acrida vel. Moderatora, czy tak po prostu ? niemniej jednak ta nominacja bardzo cieszy 8)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Tomash napisał(a):Czy oznacza to całkowite odejście Acrida vel. Moderatora, czy tak po prostu ? niemniej jednak ta nominacja bardzo cieszy 8)
Nie Acrid, nie odchodzi.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Gratulacje Kemael, rob porzadki
Live Like An Angel, Die Like A Devil