• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak być prawdziwym facetem???

Kurde to ja już zapisuje kumplowi kalafior w testamencie...
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Patrz, Goldie- 4 dni jesteś na forum i już furorę zrobiłeś Question
Odpowiedz

sam nie wiem jak to się dzieje... może takie specyficzne poczucie humoru mam Big Grin Albo to ta choroba psychiczna Tongue

Odpowiedz

Ymir napisał(a):Patrz, Goldie- 4 dni jesteś na forum i już furorę zrobiłeś Question

Mezczyzna chcacy byc gejem nie moze zostac niepostrzezony Angry
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Goldie napisał(a):Albo to ta choroba psychiczna Tongue

Oooo od wojska się chcemy wymigać tak? Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Lech napisał(a):Mezczyzna chcacy byc gejem nie moze zostac niepostrzezony Angry
Dlaczego nie? Big Grin

PS. nie chce, ale jakoś tak mi się nasuwa, że jestem Rolleyes

Tomash napisał(a):Oooo od wojska się chcemy wymigać tak? Laughing

Jeden + tego Big Grin A to, że jestem chory psychicznie to fakt, a nie bujda Tongue Chociaż chory w granicach "normalności" Big Grin

Odpowiedz

Valhalla napisał(a):nie chce byc niemila, ale pan z hima ma bardzo babskie rysy twarzy przez co nie moze podobac sie kobietom, a przynajmniej nie powinien..
mind.in.a.box napisał(a):Gdyby nie te tatuaże i pedalskie ciuszki to może dałoby się na niego patrzeć. Twarz ma całkiem przyjemną.
Z tego by wynikało, że jedna z was jest nienormalna Angry
Odpowiedz

A ja czytalam gdzies ,ze ten "facet" villi jest juz zareczony z jakos podkreslam kobieta no i jeszcze na dodatek przytyl Rolleyes
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):A ja czytalam gdzies ,ze ten "facet" villi jest juz zareczony z jakos podkreslam kobieta no i jeszcze na dodatek przytyl Rolleyes

Pewnie z Kayah po testosteronie Laughing
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

ojej,jeszcze makijaz mu sie rozmaze Crying or Very Sad
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

ohhh smiejecie sie, a ja tam mysle, ze mialby branie chlopak w barze dla gejowSmile poza tym w zestawieniu z chesterem z linkin park (kolejna milosc rozgoraczkowanych dziewczat od 11 do 15 roku zycia) nawet mi moglby sie spodobac Tongue
Odpowiedz