Forum Rockmetalshop
Jak być prawdziwym facetem??? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Jak być prawdziwym facetem??? (/thread-jak-by%C4%87-prawdziwym-facetem)

Strony: 1 2 3

Jak być prawdziwym facetem??? - Beast King - 07-30-2005

Bycie prawdziwym facetem to nie bułka z masłem. Trzeba się trzymać kilku odpowiednich zasad:

1. Każdy facet, który przynosi kamerę na wieczór kawalerski może zostać legalnie ubity, a jego ścierwo ma zostać zjedzone przez współimprezowiczów.

2. Pod żadnym pozorem dwóch facetów nie może iść pod jednym parasolem.

3. Facet ma prawo płakać tylko w niżej wymienionych sytuacjach:
- w chwili gdy Angelina Jolie zaczyna rozpinać bluzkę
- po skasowaniu Ferrari swojego szefa
- kiedy twoja randka używa zębów

4. Facet musi wpłacić kaucję za swojego kumpla minimum w ciągu 12 godzin, chyba, że ów kumpel załatwił kogoś z jego rodziny

5. Jeżeli znasz innego faceta dłużej niz 24 godziny, jego siostra jest dla ciebie - NIEOSIĄGALNA. No... chyba, że się z nią później ożenisz.

6. Minimalny okres czasu przez jaki musisz czekać na innego faceta, który się spóźnia wynosi 5 minut. Maksymalny czas wynosi 6 minut.

7. Narzekanie na temat marki piwa jakie (ZA DARMO!!!) daje ci twój kumpel jest całkowicie zakazane. No chyba, że browar ma temperaturę pokojową, albo kumpel daje ci Karmi.

8. Żaden mężczyzna nigdy nie będzie kupował prezentu urodzinowego dla innego mężczyzny (de facto... nawet fakt pamiętania o samych urodzinach jest tylko opcjonalny).

9. Podczas oglądania meczu z innymi facetami dozwolone jest zapytanie o wynik, ale nigdy o to kto gra z kim.

10. Facet może "opaść" tylko i wyłącznie po doprowadzeniu kobiety do orgazmu. Jeżeli pozwalasz sobie na "opadnięcie" przy niej z innego powodu, to znaczy, że ta babka jest twoją żoną.

11. Drink "z palemką" (+ różne słomki... owocki... etc...) facet może wypić tylko na tropikalnej plaży... o ile poda mu go supermodelka w toplesie... i kiedy ów drink jest za darmo.

12. Facet nigdy nie zakłada stringów. Ani tych męskich ani... żadnych! NIGDY!!! Temat zamknięty!!!

13. Jeżeli facet ma rozpięty rozporek to jest to tylko i wyłącznie jego problem. Ty łosiu nic nie widziałeś! Nic!!!

14. Kobiety, które twierdzą, że "uwielbiają oglądać sport" powinny być traktowane jako szpiedzy, dopóki nie wykażą się doskonałą znajomością tematu oraz nie zjedzą co najmniej 1/4 kubełka KFC

15. Facet musi publicznie i z głębi serca wyrazić kondolencje z faktu tragicznej śmierci kota jego dziewczyny, nawet jeżeli to on sam polał kota benzyną i rzucił zapałkę.

16. Jeżeli komplementujesz "sześciopak" innego faceta... to obyś mówił o jego zdolności doboru piwa.

17. Zdania, które nie będą wymawiane podczas podnoszenia ciężarów w siłowni w obecności innego faceta:
- Tak dziecinko! Pchaj mocniej!
- No dalej! Zrób to jeszcze raz!
- Jeszcze jedna seria i lecimy pod przysznic!
- Niezły tyłek! Jesteś Koziorożcem?

- Aeroth - 07-30-2005

aby byc prawdziwym mężczyzną wystarczy wyglądać tak:
[Obrazek: 30072005050736_picccsh16.jpg]

- Axel - 07-30-2005

rozpierdolił mnie ten koles po lewej ;D jaki wytrzeszcz hyhy

- Ymir - 07-30-2005

No co wy! Jak się chce być prawdziwym facetem, trzeba wyglądać jak Villi Valo Big Grin (przecież wszystkie dziewczyny go kochają :? )
[Obrazek: Him_calendar_bs-01.jpg]
Jedyny komentarzz, jaki nasuwa mi się po zobaczeniu tego obrazka to Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

PS. Villi jak widać ma ładną apaszkę- moja siostra by się takiej nie powstydziła Rolleyes

- Beast King - 07-30-2005

Wszystkie dziewczyny? A to ci ciekawostka - mój kolega dziewczyną w żadnej mierze nie jest (chyba, że się kamufluje, suka Big Grin ), a też do niego wzdycha Big Grin

- aXe Rose - 07-31-2005

Ymir napisał(a):No co wy! Jak się chce być prawdziwym facetem, trzeba wyglądać jak Villi Valo Big Grin (przecież wszystkie dziewczyny go kochają :? )
[Obrazek: Him_calendar_bs-01.jpg]
Jedyny komentarzz, jaki nasuwa mi się po zobaczeniu tego obrazka to Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

PS. Villi jak widać ma ładną apaszkę- moja siostra by się takiej nie powstydziła Rolleyes
O tak, to jest istny maczo i ogier. Przy takim ryju to nawet półmetrowy ch*j by z niego nie zrobił faceta Big Grin

- Ymir - 07-31-2005

Cytat:Wszystkie dziewczyny? A to ci ciekawostka - mój kolega dziewczyną w żadnej mierze nie jest (chyba, że się kamufluje, suka ), a też do niego wzdycha
Fajnych masz kolegów Confusedhock:

A propos Vill' a (jak to się odmienia?!) znalazłem jeszcze jedno "fajne" zdjęcie, ale nie zamieściłem, bo jest tak totalnie pedalskie, że mi aż żal go było, jak wy go tu obrobicie... Laughing

- Axel - 07-31-2005

Ymir napisał(a):
Cytat:Wszystkie dziewczyny? A to ci ciekawostka - mój kolega dziewczyną w żadnej mierze nie jest (chyba, że się kamufluje, suka ), a też do niego wzdycha
Fajnych masz kolegów Confusedhock:

A propos Vill' a (jak to się odmienia?!) znalazłem jeszcze jedno "fajne" zdjęcie, ale nie zamieściłem, bo jest tak totalnie pedalskie, że mi aż żal go było, jak wy go tu obrobicie... Laughing

dajesz to zdjecie ! trzeba sobie samopoczucie poprawic Big GrinBig Grin

- Ymir - 07-31-2005

Dobra, już dobra...
[Obrazek: ville_valo_01.jpg.w300h490.jpg]
No to teraz się piekło rozpęta.

- Axel - 07-31-2005

Ymir napisał(a):Dobra, już dobra...

to kurwa on ?!

Dżisas, Żalll

- mind.in.a.box - 07-31-2005

Gdyby nie te tatuaże i pedalskie ciuszki to może dałoby się na niego patrzeć. Twarz ma całkiem przyjemną.

- aXe Rose - 07-31-2005

Ymir napisał(a):Dobra, już dobra...
Czy on tu się brandzluje?

- Ymir - 07-31-2005

Cytat:Czy on tu się brandzluje?
Hmm, myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie jak sam go o to zapytasz Idea http://www.heartagram.com/ i zakładka WRITE HIM. Jak ci odpowie, możesz nam napisać na forum Wink

- aXe Rose - 07-31-2005

Wolę nie pisać Tongue jeszcze na mnie naśle cztery bractwa pedałów. Albo zacznę dostawać na e-mail spamy gejowskie.

- Blood - 07-31-2005

Zaryzykuj dla dobra ludzkosci!
(czyt. dla zaspokojnenia ciekawosci niektorych forumowiczow... Wink )
Laughing