• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak być prawdziwym facetem???

1.
Cytat:Wolę nie pisać jeszcze na mnie naśle cztery bractwa pedałów. Albo zacznę dostawać na e-mail spamy gejowskie.
Strzeżonego pan Bog strzeze, czy jakoś tak... Masz rację, lepiej nie ryzykować.
2. Kurde, przecież pdobno połowa damskiej części Polski go kocha! Czemu się jeszcze do dyskusji nie włączyła jakaś mhoczna czytająca BRAVO fanka Vill'a ? Byłoby zabawnie Rolleyes
Odpowiedz

Hehe chciałbym żeby ta moja znajoma tu wpadła Big GrinBig GrinBig Grin
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

nie chce byc niemila, ale pan z hima ma bardzo babskie rysy twarzy przez co nie moze podobac sie kobietom, a przynajmniej nie powinien.. Laughing Laughing Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Alez przeciwnie- kobiety wrecz przepadaja teraz za metroseksualnymi pedaluchami Angry (nie generalizuje, bo znajdzie sie "kilka" wyjatkow Smile )
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

To ja mam chyba jakies (nie)normalne kolezanki Laughing zadna nie lubi takich pedalcow co dluzej sie szykuja do wyjscia z domu niz one Laughing
Odpowiedz

Oglądał ktoś "South park is gay"? Big Grin Ja za takimi kolesiami nie przepadam, wole bardziej "męskich", tylko nie mówcie mojej dziewuszce Tongue <hrhrhr joke>

PS. od kiedy pamiętam wmawiam sobie, że jestem gejem i nie wiem dlaczego... zna ktoś jakiegoś dobrego specjalistę? :F
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Goldie napisał(a):PS. od kiedy pamiętam wmawiam sobie, że jestem gejem i nie wiem dlaczego... zna ktoś jakiegoś dobrego specjalistę? :F
ja znam lepsze lekarstwo niz kazde inne:
wchodzisz do kuchni, bierzesz ostry przedmiot (nie wazne jaki, to juz pozostawiam twej inwencji) nakierowujesz go w okolice mostka, tudziez brzucha i (UWAGA najwazniejsze) biegniesz na sciane, spotkawszy sie z nia, napierasz ile sil az ci sie ciemno przed oczyma zrobi. kilka chwil i jestes wyleczony. dobrze radze - wyprobuj jeszcze przed kolacja.
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

A jak nie zadziała? A dobra spróbuję, tylko jaki tego skutek? I czy napewno przy mostku a nie niżej? Big Grin

Odpowiedz

Ymir napisał(a):2. Kurde, przecież pdobno połowa damskiej części Polski go kocha! Czemu się jeszcze do dyskusji nie włączyła jakaś mhoczna czytająca BRAVO fanka Vill'a ? Byłoby zabawnie Rolleyes

ściślej rzecz ujmując - połowa damskiej części Polski do lat 14 włącznie Big Grin
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Neth napisał(a):ja znam lepsze lekarstwo niz kazde inne:
wchodzisz do kuchni, bierzesz ostry przedmiot (nie wazne jaki, to juz pozostawiam twej inwencji) nakierowujesz go w okolice mostka, tudziez brzucha i (UWAGA najwazniejsze) biegniesz na sciane, spotkawszy sie z nia, napierasz ile sil az ci sie ciemno przed oczyma zrobi. kilka chwil i jestes wyleczony. dobrze radze - wyprobuj jeszcze przed kolacja.
o tak :!: Big Grin bardzo dobry pomysl Angry
Odpowiedz

Goldie napisał(a):Oglądał ktoś "South park is gay"? Big Grin Ja za takimi kolesiami nie przepadam, wole bardziej "męskich", tylko nie mówcie mojej dziewuszce Tongue <hrhrhr joke>

PS. od kiedy pamiętam wmawiam sobie, że jestem gejem i nie wiem dlaczego... zna ktoś jakiegoś dobrego specjalistę? :F

Dla Ciebie nie ma juz lekarza na tym swiecie.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Jest - Leon Zawodowiec Big Grin
Odpowiedz

A moze Kuba Rozpruwacz...?
Laughing
Odpowiedz

Super, to kiedy mam się do nich zgłosić? Big Grin

Odpowiedz

Nie musisz się zgłaszać, wyrok już zapadł. Nie znasz dnia, ani godziny Angry
Odpowiedz