- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
NAdzwyczajneo nie ma nic, ale żaden z tych kawałków nie jest kompletnym niewypałem/zapełniaczem, a o to właśnie w egzemplifikacji chodziło.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Cokolwiek tu pisze Kamil ,nie zmienia sprawy ze dalsze pierdolenie o Ironach nie ma większego sensu.Ten zespoł skonczył sie dobre 20 lat temu.
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Zresztą gadka tutaj zatacza cały czas jedno koło...podług jednego schematu.. robiąc się z leksza nudna..
Rotfl'n'lol
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
Według mnie jest to jeden z wielu dobrych zespołów grających metal. Kilkanaście płyt w tym kilka wyśmienitych, plus koncerty. Na rynku nie są monopolem, więc muszą się zmagać z takimi zespołami jak Judas Priest, Motorhead, Manowar i wiele innych. I osobiście lubię posłuchać tych wszystkich, bo każdy z nich ma coś w sobie czego nie ma ten drugi.
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cytat:Skoro nie ma w nim nic specjalnego, to po co wymieniasz ten bootleg jako plyte idealna, bez tzw. bubli jak to DOD okreslil?
Już napisałem- każdy kawałek trzyma poziom takiego conajmniej 6/10, nie schodzi poniżej tego, a na płytach ironósw nieraz ponad połowa jest niemalże niesłuchalna ;]
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
ReTuRn napisał(a):Cytat:Skoro nie ma w nim nic specjalnego, to po co wymieniasz ten bootleg jako plyte idealna, bez tzw. bubli jak to DOD okreslil?
Już napisałem- każdy kawałek trzyma poziom takiego conajmniej 6/10, nie schodzi poniżej tego, a na płytach ironósw nieraz ponad połowa jest niemalże niesłuchalna ;]
no wiesz to czy kawalki sa na stałym poziomie 6/10 czy 10/10 zalezy od tego co ocenia. dla ciebie moze byc 2/10 a dla franka dolasa 10/10 wiec te wspomniane buble na płycie to kwestia ruchoma - i dla kazdego sa one inne. tak samo dla ciebie kawałek X jest miodzio a dla mnie bubel i na odwrót moze byc.
We Are Defenders Of The Faith...
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
tema moze byc czynny dla tych co sie jeszcze nie wypowiedzieli, a jesli przeszkadza wam gadka która przez jakis czas toczy sie o tym samym to poprostu sie nie wpierdalajcie to juz jej nie bedzie. A tak jesli co jakis czas ktos pisze post który napisał kilka stron wczesniej w innej postaci a przekazujący to samo to sie nie dziwcie ze tak sie dzieje.
We Are Defenders Of The Faith...