• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

IRON MAIDEN W POLSCE

jak podaje cgm ma sie odbyć koncert 29.Maja na stadionie CHorzowskim... więcej...

[Obrazek: mystic_festival_iron_miaden.jpg]

Koncert odbędzie się 29 MAJA 2005 roku. Grupa odwiedzi Polskę po blisko dwuletniej przerwie, ponownie jako gwiazda Mystic Festival.

Występ Iron Maiden w Polsce jest częścią europejskiej trasy koncertowej, którą zespół odbędzie w maju i czerwcu przyszłego roku. Będzie to największa trasa w historii zespołu na Starym Kontynencie (występy na stadionach) i, co za tym idzie, również oprawa tych koncertów będzie jedyna w swoim rodzajów. „Jeśli chodzi o produkcję tych koncertów, scenografia i efekty będą związane z pierwszymi czterema płytami Iron Maiden, wykorzystamy niektóre elementy z trasy promującej >The Number Of The beat<. Przygotujcie się na coś wyjątkowego. Od strony technicznej będzie to ogromne przedsięwzięcie, które zapewni niezapomniane wrażenia wszystkim fanom... i nie tylko im” – powiedział Rod Smallwood manager Iron Maiden.

Mimo że do koncertów pozostało blisko pół roku, zainteresowanie trasą jest ogromne. W Szwecji na jeden koncert, zakupiono 51 000 biletów w ciągu 2 i pół godziny, natomiast w Finlandii, koncert w Helsinkach został wyprzedany w ciągu 50 minut, podobnie było w Oslo, w efekcie czego w obydwu miastach odbędą się dwa koncerty, dzień po dniu. Wszystkie są już wyprzedane.

Oprócz Iron Maiden na festiwalu zagra 5 zespołów zagranicznych, z którymi negocjacje są w tej chwili finalizowane.

Organizatorem koncertu Iron Maiden w Polsce jest firma Mystic Production.

Ceny biletów w przedsprzedaży: Płyta - 100 zł, sektory 20-26, 34-40 - 120 zł, sektory 27-33 - 150 zł. W dniu koncertu bilety będą droższe o 20 zł.

Bilety trafią do sprzedaży na początku przyszłego tygodnia, natomiast już od dziś można je zamawiać za pośrednictwem strony internetowej www.mystic.com.pl

Wszelkie informacje pod numerem telefonu (012) 3892135 oraz (012) 3890517
Odpowiedz

właśnie zamówiłam bilety ;}~~~

ktoś się wybiera? Smile
Odpowiedz

O jak cudnie! Nie musze kupowac biletu! Po prostu otworze okno! Laughing
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

No pewnie że idę!!!!!!!! 8) 8) 8)

Grzechem byłoby nie brać udziału w TAKIM koncercie!!! Evil or Very Mad

Od razu jak dostanę kasę lecę po bilet!!! Angry Angry Angry
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

ojoj... Sad

kupa kupa i jeszcze raz kupa, kolejny koncert na który chciałbym pojechac i kolejny którego nie zobacze Crying or Very Sad
Odpowiedz

Na początek, jako nowy user, powinienem się przywitać, no więc się witam Smile

Megadeth, Within Temptation, Samael, Saxon, Rhapsody,Anthrax, Blaze, Hunter- to są zespoły, które mają podobno grać na Mysticu. Nie jest do w 100% pewna informacja, ale może się sprawdzić. Jeśli tak, to szukuje się niezła masakra Big Grin
Wybiera się ktoś z Łodzi?
Odpowiedz

Nalafein napisał(a):Megadeth, Within Temptation, Samael, Saxon, Rhapsody,Anthrax, Blaze, Hunter- to są zespoły, które mają podobno grać na Mysticu.
ja jeszcze słyszalem o Motorhead... ,ale kurwa jeśli takie gwiazdy miałbym zobaczyć za 100zl to kurwa niema wyjścia tylko brać dupe do Chorzowa i jazda..!
Odpowiedz

Przyznam, że jak info o Hunterze to prawda, to pojade... a tak na samych maidenow nie mam po co jechac...
Odpowiedz

Balthor napisał(a):Przyznam, że jak info o Hunterze to prawda, to pojade... a tak na samych maidenow nie mam po co jechac...
jak na samych jesli nie HUnter to może być Megadeath albo Saxon no bez przesady ,zawsze jest jakiś support...
Odpowiedz

Ale o to chodzi, że właśnie lubie na tyle Hunter'a aby dac te 100zł za bilecik, i przy okazji posluchac czego innego... bo watpie zeby Behemoth zagral jako support ;p
Odpowiedz

Behemoth to szit ale Megadeth czy Motorhead ostatnia płyta "Inferno jest poprostu genialna tak samo jak Megadeth.. za 100zł ozbacyzć takie gwiazdy to juz jest coś...
Odpowiedz

Akurat nie pytałem o twoje zdanie na temat behemoth'a ale coz.. nie wazne

Dla mnie nie sa to "gwiazdy" szczerze mowiac zaden zespol nie jest dla mnie jakims niewiadomo jakim arcydzielem...
dobra koniec OT...
Odpowiedz

Nalafein napisał(a):Megadeth, Within Temptation, Samael, Saxon, Rhapsody,Anthrax, Blaze, Hunter- to są zespoły, które mają podobno grać na Mysticu. Nie jest do w 100% pewna informacja, ale może się sprawdzić.
osobiście wątpię żeby był taki skład... skąd takie informacje... potwierdził to ktoś?
Odpowiedz

Takie info było na jednym z forów, nie pamiętam już którym. Nie jest pewne, ze tak będzie, ale jest taka opcja. Żeby było jasne, z tych zespołów, które podałem będzie wyłowiona 5, która zagra, nie będzie ich wszystkich. Myślę, że skoro krąży plotka o tych zespołach, to coś w tym jest Smile
Co do Huntera, to będzie on zamiast Kata, i ta informacja jest raczej pewna.
Odpowiedz

Balthor napisał(a):Akurat nie pytałem o twoje zdanie na temat behemoth'a ale coz.. nie wazne
Ty niemusisz mnie pytać o moje zdanie.. Po to jest forum żeby wyrażać swoje opinie na rózniste tematy... Laughing
Odpowiedz