Forum Rockmetalshop
IRON MAIDEN W POLSCE - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: IRON MAIDEN W POLSCE (/thread-iron-maiden-w-polsce)

Strony: 1 2 3 4 5 6

IRON MAIDEN W POLSCE - psychosis - 12-16-2004

jak podaje cgm ma sie odbyć koncert 29.Maja na stadionie CHorzowskim... więcej...

[Obrazek: mystic_festival_iron_miaden.jpg]

Koncert odbędzie się 29 MAJA 2005 roku. Grupa odwiedzi Polskę po blisko dwuletniej przerwie, ponownie jako gwiazda Mystic Festival.

Występ Iron Maiden w Polsce jest częścią europejskiej trasy koncertowej, którą zespół odbędzie w maju i czerwcu przyszłego roku. Będzie to największa trasa w historii zespołu na Starym Kontynencie (występy na stadionach) i, co za tym idzie, również oprawa tych koncertów będzie jedyna w swoim rodzajów. „Jeśli chodzi o produkcję tych koncertów, scenografia i efekty będą związane z pierwszymi czterema płytami Iron Maiden, wykorzystamy niektóre elementy z trasy promującej >The Number Of The beat<. Przygotujcie się na coś wyjątkowego. Od strony technicznej będzie to ogromne przedsięwzięcie, które zapewni niezapomniane wrażenia wszystkim fanom... i nie tylko im” – powiedział Rod Smallwood manager Iron Maiden.

Mimo że do koncertów pozostało blisko pół roku, zainteresowanie trasą jest ogromne. W Szwecji na jeden koncert, zakupiono 51 000 biletów w ciągu 2 i pół godziny, natomiast w Finlandii, koncert w Helsinkach został wyprzedany w ciągu 50 minut, podobnie było w Oslo, w efekcie czego w obydwu miastach odbędą się dwa koncerty, dzień po dniu. Wszystkie są już wyprzedane.

Oprócz Iron Maiden na festiwalu zagra 5 zespołów zagranicznych, z którymi negocjacje są w tej chwili finalizowane.

Organizatorem koncertu Iron Maiden w Polsce jest firma Mystic Production.

Ceny biletów w przedsprzedaży: Płyta - 100 zł, sektory 20-26, 34-40 - 120 zł, sektory 27-33 - 150 zł. W dniu koncertu bilety będą droższe o 20 zł.

Bilety trafią do sprzedaży na początku przyszłego tygodnia, natomiast już od dziś można je zamawiać za pośrednictwem strony internetowej www.mystic.com.pl

Wszelkie informacje pod numerem telefonu (012) 3892135 oraz (012) 3890517

- Arion - 12-19-2004

właśnie zamówiłam bilety ;}~~~

ktoś się wybiera? Smile

- TisH - 12-20-2004

O jak cudnie! Nie musze kupowac biletu! Po prostu otworze okno! Laughing

- Katiria - 12-21-2004

No pewnie że idę!!!!!!!! 8) 8) 8)

Grzechem byłoby nie brać udziału w TAKIM koncercie!!! Evil or Very Mad

Od razu jak dostanę kasę lecę po bilet!!! Angry Angry Angry

- gannon - 12-21-2004

ojoj... Sad

kupa kupa i jeszcze raz kupa, kolejny koncert na który chciałbym pojechac i kolejny którego nie zobacze Crying or Very Sad

- Nalafein - 01-01-2005

Na początek, jako nowy user, powinienem się przywitać, no więc się witam Smile

Megadeth, Within Temptation, Samael, Saxon, Rhapsody,Anthrax, Blaze, Hunter- to są zespoły, które mają podobno grać na Mysticu. Nie jest do w 100% pewna informacja, ale może się sprawdzić. Jeśli tak, to szukuje się niezła masakra Big Grin
Wybiera się ktoś z Łodzi?

- psychosis - 01-02-2005

Nalafein napisał(a):Megadeth, Within Temptation, Samael, Saxon, Rhapsody,Anthrax, Blaze, Hunter- to są zespoły, które mają podobno grać na Mysticu.
ja jeszcze słyszalem o Motorhead... ,ale kurwa jeśli takie gwiazdy miałbym zobaczyć za 100zl to kurwa niema wyjścia tylko brać dupe do Chorzowa i jazda..!

- Balthor - 01-02-2005

Przyznam, że jak info o Hunterze to prawda, to pojade... a tak na samych maidenow nie mam po co jechac...

- psychosis - 01-02-2005

Balthor napisał(a):Przyznam, że jak info o Hunterze to prawda, to pojade... a tak na samych maidenow nie mam po co jechac...
jak na samych jesli nie HUnter to może być Megadeath albo Saxon no bez przesady ,zawsze jest jakiś support...

- Balthor - 01-02-2005

Ale o to chodzi, że właśnie lubie na tyle Hunter'a aby dac te 100zł za bilecik, i przy okazji posluchac czego innego... bo watpie zeby Behemoth zagral jako support ;p

- psychosis - 01-02-2005

Behemoth to szit ale Megadeth czy Motorhead ostatnia płyta "Inferno jest poprostu genialna tak samo jak Megadeth.. za 100zł ozbacyzć takie gwiazdy to juz jest coś...

- Balthor - 01-02-2005

Akurat nie pytałem o twoje zdanie na temat behemoth'a ale coz.. nie wazne

Dla mnie nie sa to "gwiazdy" szczerze mowiac zaden zespol nie jest dla mnie jakims niewiadomo jakim arcydzielem...
dobra koniec OT...

- marcin - 01-03-2005

Nalafein napisał(a):Megadeth, Within Temptation, Samael, Saxon, Rhapsody,Anthrax, Blaze, Hunter- to są zespoły, które mają podobno grać na Mysticu. Nie jest do w 100% pewna informacja, ale może się sprawdzić.
osobiście wątpię żeby był taki skład... skąd takie informacje... potwierdził to ktoś?

- Nalafein - 01-03-2005

Takie info było na jednym z forów, nie pamiętam już którym. Nie jest pewne, ze tak będzie, ale jest taka opcja. Żeby było jasne, z tych zespołów, które podałem będzie wyłowiona 5, która zagra, nie będzie ich wszystkich. Myślę, że skoro krąży plotka o tych zespołach, to coś w tym jest Smile
Co do Huntera, to będzie on zamiast Kata, i ta informacja jest raczej pewna.

- psychosis - 01-03-2005

Balthor napisał(a):Akurat nie pytałem o twoje zdanie na temat behemoth'a ale coz.. nie wazne
Ty niemusisz mnie pytać o moje zdanie.. Po to jest forum żeby wyrażać swoje opinie na rózniste tematy... Laughing