• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

IRA

Ja raczej IRY nie lubie dlatego niewiem jakim cudem znalazlem sie na ich koncercie w Mielcu Big Grin Denerwuje mnie wokal Gadzia aha IRA przyjezdza znowu do Mielca Laughing tym razem z okzaji "Dni Mielca" po jaka cholere wydalem 20 zl jak teraz bede mial ich za darmo Smile
Odpowiedz

Jak dla mnie Ira jest genialna...Niektóre utwory mają w sobie niezwykłą moc zwłąszcza w wersji live Laughing Ira to jak dla mnie zespół który potrafi nagrać dobrą płytę i jeszcze lepiej wykonać ją na żywo co nie każdemu zespołowi wychodzi...
Odpowiedz

Z miesiac temu bylam na koncercie Iry w mojej miescinie, i przyznam ze jak na koncerty organizowane w tej METROPOLII, to byl on najzajebistrzym koncertem na jakim bylam Big Grin

Co by to nie bylo, paczka musi byc Tongue
The loosers are the winners
The saints are the sinners
The angels in heaven
Keep falling, keep falling...
Odpowiedz

Graja na niskim poziomie, nie wykorzystuja odpowiednich predyspozycji, jakie mogliby. Nie podoba mi sie ten zespol w kazdym calu, muzyka, wokal, i wsyztsko co zwiazane z irą.
Odpowiedz

Jeśli twierdzisz, że grają na niskim poziomie, to znaczy że nie słyszałaś ich starszych nagrań. A jeśli nie słyszałaś, to się nie wypowiadaj.
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Asymii napisał(a):Graja na niskim poziomie, nie wykorzystuja odpowiednich predyspozycji, jakie mogliby.
Jakiś przykład?
Wg. mnie IRA to jeden z lepszych polskich zespołów rockowych, a już zdecydownaie najlepszy z tych bardziej medialnych.
Odpowiedz

Hej nie podoba mi się ich styl grania. Kazdemu podoba sie co innego. Z pol zespolow wole polsuchac np Ocean'u.
Odpowiedz

Asymil, pewnie że każdy lubi coś innego. I ja nie mam zamiaru dyskutować o tym bardzo subiektywnym odczuciu, czy coś się podoba czy nie, bo o gustaach nie dyskutuję.
Ale po takim Twoim tekście
Cytat:nie wykorzystuja odpowiednich predyspozycji, jakie mogliby
chciałbym wiedzieć mniej więcej o co Ci chodzi. Bo Tu nie formułujesz zdania w stylu coś jest fajne albo niefajne, tylko interpretujesz styl grania (używania instrumentów) i o tym da się obiektywnie porozmawiać. I tylko o to mi chodzi- przykład (utwór, fragment utworu, dany takt, nie wiem- cokolwiek) który potwierdził że idą na łatwiznę.
I chętnie bym podyskutował, czy idą na łatwiznę, czy nie (zupełnie nie poruszając problemu, czy pójście na łatwiznę podoba się Tobie/mnie/Komukolwiek).
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości