- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Cytat: totalny bezkompromisowy black, szybki, rytmiczny nieco melodyjny krótko mówiąc mocarny...........
Po tym tekscie to ja juz nic nie sadze :/
ps. masz blad w niku czy to tak specjalnie?
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 48
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Zgadzam sie ze Infernal War jest mocny szybki bezkompromisowy a zarazem melodyjny. Tylko mam mały kłopot hmm... niektórzy zaliczaja IW do kregu NSBM zas drudzy ze z NSBM nie ma nic wspolnego :?
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Nie wkrecaj go, bo jeszcze zacznie intensywniej myslec i sie przegrzeje.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 48
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Tak tez myslałem chociaz wielu zarzucało ze sa w kregach NS
- Liczba postów:
- 54
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
ale mają z tym jesczce problem, Wiesz takim łysym to się nie da przetłumaczyć, że mieli z tym jakiś epizod ale to już przeszłość. Ale ci i tak się zjeżdżaja na ich koncerty. Choć z drugiej strony zespoły z którymi nieraz dzielą scenę wcale się od takiego nurtu nie odcinają. W każdym bądź razie Infernale oficjalnie nie są NS
- Liczba postów:
- 162
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
ja tam ogólnie nie wiem jak to z nimi, ale płyta Infernal SS mówi sama za siebie. Nie sądzę by teraz było tak, ze "nie mają nic wspólnego".
I never loose my might!
- Liczba postów:
- 54
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Infernal SS to była płytka wydana ich sumptem, jakiś czas temu ukazała się reedycja (wydana przez 7Gates) i płyta zowie się Infernal War więc odcinaja sie, a co mają w myslach to ich sprawa, jedno jest pewne muzykę grają naprawdę dobra
- Liczba postów:
- 164
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
We wrocku jakis czas temu dali koncert. muzyka ok ale to raczej nie ns!!!
CP/DP
- Liczba postów:
- 154
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Dobrze, dobrze. Stormblast za garami robi swoje, chociaż mocy Thunderbolta to to nie ma. Niemniej jednak Infernale sa jedną z moich ulubionych polskich kapelek. Szczególnie za kawałek "Czarne Legiony SS" , który zwykłem śpiewać przy goleniu.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch