Forum Rockmetalshop
Infernal War - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Infernal War (/thread-infernal-war--2196)

Strony: 1 2

Infernal War - selbsmord - 06-14-2005

No własnie - horda ze Świętego miasta Czestochowy - grają zajebisty black metal, własnie wydali nowa płytę Terrorfront która jest po prostu morderstwem na biednych słuchaczach Mad Pozatym ich wczesniejsze dokonanieInfernal SS, rozpierdala, totalny bezkompromisowy black, szybki, rytmiczny nieco melodyjny krótko mówiąc mocarny...........
a Wy co sądzicie?????????????

- LCF - 06-14-2005

Cytat: totalny bezkompromisowy black, szybki, rytmiczny nieco melodyjny krótko mówiąc mocarny...........

Po tym tekscie to ja juz nic nie sadze :/

ps. masz blad w niku czy to tak specjalnie?

- Gaahl - 06-14-2005

Zgadzam sie ze Infernal War jest mocny szybki bezkompromisowy a zarazem melodyjny. Tylko mam mały kłopot hmm... niektórzy zaliczaja IW do kregu NSBM zas drudzy ze z NSBM nie ma nic wspolnego :?

- Alsvartr - 06-14-2005

Gaahl napisał(a):Tylko mam mały kłopot hmm... niektórzy zaliczaja IW do kregu NSBM zas drudzy ze z NSBM nie ma nic wspolnego :?

i gdzie TY masz tutaj kłopot??Jakby byli NS to byś ich nie słuchał??Podobno dla ciebie liczy się tylko muzyka...

- LCF - 06-14-2005

Nie wkrecaj go, bo jeszcze zacznie intensywniej myslec i sie przegrzeje.

- selbsmord - 06-14-2005

LCF napisał(a):
Cytat: totalny bezkompromisowy black, szybki, rytmiczny nieco melodyjny krótko mówiąc mocarny...........

Po tym tekscie to ja juz nic nie sadze :/

ps. masz blad w niku czy to tak specjalnie?

to nie błąd taki mam nick

- selbsmord - 06-14-2005

Gaahl napisał(a):Zgadzam sie ze Infernal War jest mocny szybki bezkompromisowy a zarazem melodyjny. Tylko mam mały kłopot hmm... niektórzy zaliczaja IW do kregu NSBM zas drudzy ze z NSBM nie ma nic wspolnego :?

wiesz oni na początku gdy nagrywali Infernal SS byliz takim nurtem związani i do pewnego czasu "tematyczna" publika się na nich zjeżdżała, ale teraz raczej z NS nie mają za wiele wspólnego

- Gaahl - 06-14-2005

Tak tez myslałem chociaz wielu zarzucało ze sa w kregach NS

- selbsmord - 06-15-2005

ale mają z tym jesczce problem, Wiesz takim łysym to się nie da przetłumaczyć, że mieli z tym jakiś epizod ale to już przeszłość. Ale ci i tak się zjeżdżaja na ich koncerty. Choć z drugiej strony zespoły z którymi nieraz dzielą scenę wcale się od takiego nurtu nie odcinają. W każdym bądź razie Infernale oficjalnie nie są NS

- KelThuz - 06-15-2005

selbsmord napisał(a):ale mają z tym jesczce problem, Wiesz takim łysym to się nie da przetłumaczyć, że mieli z tym jakiś epizod ale to już przeszłość. Ale ci i tak się zjeżdżaja na ich koncerty. Choć z drugiej strony zespoły z którymi nieraz dzielą scenę wcale się od takiego nurtu nie odcinają. W każdym bądź razie Infernale oficjalnie nie są NS

wypierdalaj stąd

- selbsmord - 06-15-2005

KelThuz napisał(a):
selbsmord napisał(a):ale mają z tym jesczce problem, Wiesz takim łysym to się nie da przetłumaczyć, że mieli z tym jakiś epizod ale to już przeszłość. Ale ci i tak się zjeżdżaja na ich koncerty. Choć z drugiej strony zespoły z którymi nieraz dzielą scenę wcale się od takiego nurtu nie odcinają. W każdym bądź razie Infernale oficjalnie nie są NS

wypierdalaj stąd
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

- =Sat= - 06-15-2005

ja tam ogólnie nie wiem jak to z nimi, ale płyta Infernal SS mówi sama za siebie. Nie sądzę by teraz było tak, ze "nie mają nic wspólnego".

- selbsmord - 06-15-2005

Infernal SS to była płytka wydana ich sumptem, jakiś czas temu ukazała się reedycja (wydana przez 7Gates) i płyta zowie się Infernal War więc odcinaja sie, a co mają w myslach to ich sprawa, jedno jest pewne muzykę grają naprawdę dobra

- Piorun - 06-15-2005

We wrocku jakis czas temu dali koncert. muzyka ok ale to raczej nie ns!!!

- Nuillnac - 06-15-2005

Dobrze, dobrze. Stormblast za garami robi swoje, chociaż mocy Thunderbolta to to nie ma. Niemniej jednak Infernale sa jedną z moich ulubionych polskich kapelek. Szczególnie za kawałek "Czarne Legiony SS" , który zwykłem śpiewać przy goleniu.