- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
taaa tylko to nie jest death...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
jakby nie patrzeć ten gatunek tam powstał... i jedynie tamtejsza odmiana jest w 100% death metalem reszta natomiast tzw "melodyjnego death" ma procz wokali z ta muzyka niewiele wspolnego...co oczywiscie nie oznacz, iż jest do dupy...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Racja..
Dla zainteresowanych: Na oficjalnej stronce Plomykow mozna zassac klip do Touch Of Red.. IF kultywuje tradycje.. znowu teledysk do dupy.. =( Ale obejrzec mozna..
- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Dla zainteresowanych: Na oficjalnej stronce Plomykow mozna zassac klip do Touch Of Red.. IF kultywuje tradycje.. znowu teledysk do dupy.. =( Ale obejrzec mozna..
Po prostu mają talent do kiepawych teledysków...
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
No ale o ile mi wiadomo to klipow nie kreci Anders tudziez Jesper.. Mogliby zatrudnic innego rezysera..
- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Wiadomo, że sami się tym nie zajmują do końca, ale przecież mają chyba coś do powiedzenia odnośnie własnego teledysku, jego wykonania, scenariusza, itp. Widocznie nie zależy im na tym tak bardzo... a szkoda.
btw> Mimo tego, że teledysk jest kiepski to i tak już 2 tygodnie jest na pierwszym miejscu
PEPSI Live
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
=P
Piosnka lepsza od teledysku w kazdym razie.. =)
- Liczba postów:
- 300
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
zdaje mi się jakby troszku płomyki się wypalały, zdecydowanie wolę Opeth jeżeli chodzi o melodyjny death
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Tyle, że Opeth to nie melodic death............ Poza tym nie ma ich co porównywać z In Flames - te zespoły tworzą zupełnie różną muzykę.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters