• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/In Flames/

taaa tylko to nie jest death...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Macias napisał(a):Dobry zespół jak cholera Angry Ja lubie Colony a ostatniej jeszcze nie słyszałem. Ktoś się orientuje jak zespół wypada na żywo??

Niestety bardzo kiepsko.. =(

Cytat:taaa tylko to nie jest death...

Ale melodic death.. Mimo wszystko ten typ muzyki najbardziej pasuje do tego dzialu.. Zreszta Trail Of Life Decayed.. tudziez Lost Name Of God.. niemal czysty death.. =)
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Bueheheh. Znowu Krolik... Dla niego death to tylko z Florydy... Cieniutko. A na marginesie In Flames jest boskiBig Grin
Odpowiedz

jakby nie patrzeć ten gatunek tam powstał... i jedynie tamtejsza odmiana jest w 100% death metalem reszta natomiast tzw "melodyjnego death" ma procz wokali z ta muzyka niewiele wspolnego...co oczywiscie nie oznacz, iż jest do dupy...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Racja..

Dla zainteresowanych: Na oficjalnej stronce Plomykow mozna zassac klip do Touch Of Red.. IF kultywuje tradycje.. znowu teledysk do dupy.. =( Ale obejrzec mozna..
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Racja..

Dla zainteresowanych: Na oficjalnej stronce Plomykow mozna zassac klip do Touch Of Red.. IF kultywuje tradycje.. znowu teledysk do dupy.. =( Ale obejrzec mozna..

Znowu ciemny obarz, i cos lata przed ekranem. Podobno w każdym ich teledysku jest jakieś przesłanie... Nie wiem nie doszukałem się.
Ale zespół wyjeboza! Niem ma to jak sobie puścić "Man Made God" w drodze do szkoły Angry

In Flames! Moc! Big Grin
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Dla zainteresowanych: Na oficjalnej stronce Plomykow mozna zassac klip do Touch Of Red.. IF kultywuje tradycje.. znowu teledysk do dupy.. =( Ale obejrzec mozna..

Po prostu mają talent do kiepawych teledysków...
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

No ale o ile mi wiadomo to klipow nie kreci Anders tudziez Jesper.. Mogliby zatrudnic innego rezysera..
Odpowiedz

Wiadomo, że sami się tym nie zajmują do końca, ale przecież mają chyba coś do powiedzenia odnośnie własnego teledysku, jego wykonania, scenariusza, itp. Widocznie nie zależy im na tym tak bardzo... a szkoda.

btw> Mimo tego, że teledysk jest kiepski to i tak już 2 tygodnie jest na pierwszym miejscu PEPSI Live
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Dżemik!!! Ten Twój In Flames jest po prostu genialny!!! Tego teledysku, o którym mówicie, nie widziałam ale piosenka jest piekna!!! Big Grin
Odpowiedz

Sie wie.. Big Grin Jak wszystkie Plomykow.. =]
Odpowiedz

szczególnie clud connected Smile
Odpowiedz

=P

Piosnka lepsza od teledysku w kazdym razie.. =)
Odpowiedz

zdaje mi się jakby troszku płomyki się wypalały, zdecydowanie wolę Opeth jeżeli chodzi o melodyjny death
Odpowiedz

Tyle, że Opeth to nie melodic death............ Poza tym nie ma ich co porównywać z In Flames - te zespoły tworzą zupełnie różną muzykę.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz