• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Impaled Nazarene

Morte napisał(a):A ja polecam klip do Armageddon Death Squad. Laski z Karabinami maszynowymi - to jest to!
a jeśli chodzi o gatunek to dla mnie to jest black'n'roll Laughing
a CF to nie b'n'r?
and now is forever...
Odpowiedz

fetus napisał(a):
Morte napisał(a):A ja polecam klip do Armageddon Death Squad. Laski z Karabinami maszynowymi - to jest to!
a CF to nie b'n'r?
ra

Znaczy chodzi Ci o Kredki? Jak dla mnie to oni grają shit'n'roll zazwyczaj. Wg. mnie impaled nazarene zasługuje na to miano, nie jest to czysty black, ma rock'n'rollowego kopa i no mają wybitnie heteroseksualny wizerunek (jak choćby wyżej wspomniane laski z karabinami).
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

^CF = Carpathian FOrest. Wink
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Morte napisał(a):
fetus napisał(a):
a CF to nie b'n'r?
ra

Znaczy chodzi Ci o Kredki? Jak dla mnie to oni grają shit'n'roll zazwyczaj. Wg. mnie impaled nazarene zasługuje na to miano, nie jest to czysty black, ma rock'n'rollowego kopa i no mają wybitnie heteroseksualny wizerunek (jak choćby wyżej wspomniane laski z karabinami).
CF-Black Shining Leather, kredki z filtrem nie IN to jednka nie jest to co myslisz bardziej punk black nuclear metal o qrwa
and now is forever...
Odpowiedz

fetus napisał(a):(...) bardziej punk black nuclear metal o qrwa

Hmm... ale po chuj taka szufladka? Wiesz niektóre zespoły określają się mianem Total antihuman genocide metal a i tak znaczy to tyle co gówno. Dla mnie IN to black'n' roll - czyli black z rock'n'rollowym pierdolnięciem i bez smętno-mrocznej tematyki.
Albo czemu gasną zorze
Ten jedyny
Zna krainy
Odpowiedz

Morte napisał(a):
fetus napisał(a):(...) bardziej punk black nuclear metal o qrwa

Hmm... ale po chuj taka szufladka? Wiesz niektóre zespoły określają się mianem Total antihuman genocide metal a i tak znaczy to tyle co gówno. Dla mnie IN to black'n' roll - czyli black z rock'n'rollowym pierdolnięciem i bez smętno-mrocznej tematyki.
ale po co ta szufladka - moze za duzo słuchałes latex cult?
and now is forever...
Odpowiedz

Jest dosyć przydatna - bo nie black blackowi nierówny. Np. Impaled Nazarene jest zupełnie odmienne od np. Immortala. Nie ma tak pociesznego wizerunku i tematyka liryków jest mniej z dupy. No i brzmienie jest inne. Dlatego uważam że take nazwenictwo jest przydatne bo daje jakieś pojęcie zespole. A wiedząc tylko że zespól Y jest Total nihilistic antihuman Blac metal a zespół X True Nuclear genocide black metal (a nie słysząc muzyki żandego z nich) trochę cięzko byłoby z przewidziec róznice miedzy nimi yah?

A kiedy słyszysz że coś jest NSBM a coś jest black'n'rollem to mniej więcej wiesz czego się spodzewać.
Albo czemu gasną zorze
Ten jedyny
Zna krainy
Odpowiedz

Morte napisał(a):Jest dosyć przydatna - bo nie black blackowi nierówny. Np. Impaled Nazarene jest zupełnie odmienne od np. Immortala. Nie ma tak pociesznego wizerunku i tematyka liryków jest mniej z dupy. No i brzmienie jest inne. Dlatego uważam że take nazwenictwo jest przydatne bo daje jakieś pojęcie zespole. A wiedząc tylko że zespól Y jest Total nihilistic antihuman Blac metal a zespół X True Nuclear genocide black metal (a nie słysząc muzyki żandego z nich) trochę cięzko byłoby z przewidziec róznice miedzy nimi yah?

A kiedy słyszysz że coś jest NSBM a coś jest black'n'rollem to mniej więcej wiesz czego się spodzewać.
zarzucasz innym szufladkowanie a sam jestes jedna wielka szuflada - immortal sie nie równa IN to fakt jednak wole TKNN i UK od BIN czy PH
and now is forever...
Odpowiedz

Po prostu uważam ze niektóre szufladki sa potrzebne a niektóre mnie. W każdym razie IN jest zajebiste i wchodzi łatwo jak seta z sokiem kaktusowym. Jak sie zapatrujesz na ich klipy? (pomijając kwestie muzyczną). Jak dla mnie miła odmiana od wiecznego biegania po lasach z pomalowanym ryjem (kilpy na stronie zespołu http://www.impnaz.com/goat.html)
Albo czemu gasną zorze
Ten jedyny
Zna krainy
Odpowiedz

Morte napisał(a):Po prostu uważam ze niektóre szufladki sa potrzebne a niektóre mnie. W każdym razie IN jest zajebiste i wchodzi łatwo jak seta z sokiem kaktusowym. Jak sie zapatrujesz na ich klipy? (pomijając kwestie muzyczną). Jak dla mnie miła odmiana od wiecznego biegania po lasach z pomalowanym ryjem (kilpy na stronie zespołu http://www.impnaz.com/goat.html)
IN wchodzi jak luksusowa z fantą, klipy ordynarne jak na IN przystało. Dobry jest ten z karawnaem w myjni jak poleruje lampy ta cycata kurewka - cult.
and now is forever...
Odpowiedz

Ugra Karma wymiata i ten zbiór demówek i EPek DoD
reszta to nic nadzwyczajnego
fucking kurwa darkness spirytus vodka
Odpowiedz

Świetna , zajebista kapela.
To jest black , a nie jakieś gorgorothy
Thrash till fuckn death !!!
Odpowiedz