08-14-2006, 10:42 AM
Morte napisał(a):A ja polecam klip do Armageddon Death Squad. Laski z Karabinami maszynowymi - to jest to!a CF to nie b'n'r?
a jeśli chodzi o gatunek to dla mnie to jest black'n'roll
and now is forever...
Morte napisał(a):A ja polecam klip do Armageddon Death Squad. Laski z Karabinami maszynowymi - to jest to!a CF to nie b'n'r?
fetus napisał(a):raMorte napisał(a):A ja polecam klip do Armageddon Death Squad. Laski z Karabinami maszynowymi - to jest to!a CF to nie b'n'r?
Morte napisał(a):CF-Black Shining Leather, kredki z filtrem nie IN to jednka nie jest to co myslisz bardziej punk black nuclear metal o qrwafetus napisał(a):raMorte napisał(a):A ja polecam klip do Armageddon Death Squad. Laski z Karabinami maszynowymi - to jest to!a CF to nie b'n'r?
Znaczy chodzi Ci o Kredki? Jak dla mnie to oni grają shit'n'roll zazwyczaj. Wg. mnie impaled nazarene zasługuje na to miano, nie jest to czysty black, ma rock'n'rollowego kopa i no mają wybitnie heteroseksualny wizerunek (jak choćby wyżej wspomniane laski z karabinami).
fetus napisał(a):(...) bardziej punk black nuclear metal o qrwa
Morte napisał(a):ale po co ta szufladka - moze za duzo słuchałes latex cult?fetus napisał(a):(...) bardziej punk black nuclear metal o qrwa
Hmm... ale po chuj taka szufladka? Wiesz niektóre zespoły określają się mianem Total antihuman genocide metal a i tak znaczy to tyle co gówno. Dla mnie IN to black'n' roll - czyli black z rock'n'rollowym pierdolnięciem i bez smętno-mrocznej tematyki.
Morte napisał(a):Jest dosyć przydatna - bo nie black blackowi nierówny. Np. Impaled Nazarene jest zupełnie odmienne od np. Immortala. Nie ma tak pociesznego wizerunku i tematyka liryków jest mniej z dupy. No i brzmienie jest inne. Dlatego uważam że take nazwenictwo jest przydatne bo daje jakieś pojęcie zespole. A wiedząc tylko że zespól Y jest Total nihilistic antihuman Blac metal a zespół X True Nuclear genocide black metal (a nie słysząc muzyki żandego z nich) trochę cięzko byłoby z przewidziec róznice miedzy nimi yah?zarzucasz innym szufladkowanie a sam jestes jedna wielka szuflada - immortal sie nie równa IN to fakt jednak wole TKNN i UK od BIN czy PH
A kiedy słyszysz że coś jest NSBM a coś jest black'n'rollem to mniej więcej wiesz czego się spodzewać.
Morte napisał(a):Po prostu uważam ze niektóre szufladki sa potrzebne a niektóre mnie. W każdym razie IN jest zajebiste i wchodzi łatwo jak seta z sokiem kaktusowym. Jak sie zapatrujesz na ich klipy? (pomijając kwestie muzyczną). Jak dla mnie miła odmiana od wiecznego biegania po lasach z pomalowanym ryjem (kilpy na stronie zespołu http://www.impnaz.com/goat.html)IN wchodzi jak luksusowa z fantą, klipy ordynarne jak na IN przystało. Dobry jest ten z karawnaem w myjni jak poleruje lampy ta cycata kurewka - cult.