• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ilość postów od mojej ostatniej wizyty :)

8225 Big Grin
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

i pomyśleć że kilka z tych postów było moim udziałem.. ahh... aż łezka sie w oku kręci... Angry
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

sporo... swoja droga welcome back Wink
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

2245 Smile

Cóz parę dni (weekend 9-12.09) zaliczyłem w szpitalu, a po tej "kuracji" (wyszczuplającej) nie chciało mi sie na forum siedzieć.
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

674, aż się dziwię ;P w3lcome b4ck ^^
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

14360 ;> Yyy, dawno mnie tu nie było
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):14360 ;> Yyy, dawno mnie tu nie było

Miłego czytania ;D xDDD ;] and welcome back Wink
Odpowiedz

Axel napisał(a):
-lilith- napisał(a):14360 ;> Yyy, dawno mnie tu nie było

Miłego czytania ;D xDDD ;] and welcome back Wink

Chętnie bym przeczytałą wszystko, ale to chyba nie na moje siły ;p Zobaczę sobie tylko najnowsze wpisy i tematy później Smile
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

Poczytaj temat o Manowar Big Grin
Odpowiedz

ok, przeczytam Smile Znając to forum, wiem, czego mogę się spodziewać Big Grin Surprised
Odpowiedz

542 Big Grin
Szczerze mowiac to sie nie postaraliscie ;p
Witam po powrocie z tzw. zielonej szkoly ;p
Odpowiedz

3887 zajefajnie Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

697 przez pare dni.... coraz slabiej Wink
Odpowiedz

665-jeden wincy a bylby istny szatan
Odpowiedz

665 - prawie jak szatan Big Grin kiedyś często jeździłem busem o takim numerze Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości