- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
i pomyśleć że kilka z tych postów było moim udziałem.. ahh... aż łezka sie w oku kręci...
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 328
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
sporo... swoja droga welcome back
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
- Liczba postów:
- 241
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
674, aż się dziwię ;P w3lcome b4ck ^^
Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
14360 ;> Yyy, dawno mnie tu nie było
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Axel napisał(a):-lilith- napisał(a):14360 ;> Yyy, dawno mnie tu nie było
Miłego czytania ;D xDDD ;] and welcome back 
Chętnie bym przeczytałą wszystko, ale to chyba nie na moje siły ;p Zobaczę sobie tylko najnowsze wpisy i tematy później
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
ok, przeczytam

Znając to forum, wiem, czego mogę się spodziewać
- Liczba postów:
- 931
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
665-jeden wincy a bylby istny szatan