- Liczba postów:
- 46
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Bo jak pisalem wyzej, jest motloch uwazajacy to za BM
AVE JA!!!
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Dechri jak czytam te twoje bzdury to stwierdzam 2 fakty- po pierwsze jestes jakims 12 letnim gowniarzem, ktorego podnieca wpisywanie slowa true, a po drugie jednak gowno wiesz o co w tej muzie chodzi. No ale coz, swiat jest pelen glupkow.
- Liczba postów:
- 300
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
co do ścisłości przestaw cyferki w tej liczbie i troche dodaj, a otrzymasz mój wiek, a co do muzyki to wiem o co w niej chodzi ale dobrze też wiem, że wszystko można udawać i spokojnie zarabiać na naiwności innych
nie napisałem że wszystkie uważane za prawdziwe zespoły blackowe udają tylko że z pewnością istnieje taka grupa osób
- Liczba postów:
- 218
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
ja bym powiedział że po równo. Zarówno ideologia jak i sama muzyka jest ważna w black metalu.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
A ja bym powiedzial ze rowno..pierdolisz. BM to ideologia, muzyka jest tylko dodatkiem.
- Liczba postów:
- 328
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
Zatem muzyka stanowi jedynie srodek przekazu tresci zwiazanych z ideologia... nieglupie ,lecz co z tymi ktorzy wyznaja "sztuke dla sztuki" a BM po prostu sie im podoba? pozerzy?
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Pozerzy lub glupki nie rozumiejacy czym powinien byc BM. Sztuka dla sztuki to nie jest prawdziwy BM. Tyle.
- Liczba postów:
- 78
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Neth napisał(a):co z tymi ktorzy wyznaja "sztuke dla sztuki" a BM po prostu sie im podoba? pozerzy?
zutylizować.
no man can see me and live
- Liczba postów:
- 77
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
jesli za black metal uznamy - venom, bulldozer (wiem ze nie znacie - "włoska odpowiedz na venom" - tekst w podpisie jest ich), mercyful fate, celtic frost czy bathory - to może byc nawet i ideologia
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !
- Liczba postów:
- 77
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
KelThuz napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):jesli za black metal uznamy - venom, bulldozer (wiem ze nie znacie - "włoska odpowiedz na venom" - tekst w podpisie jest ich), mercyful fate, celtic frost czy bathory - to może byc nawet i ideologia
tekst jest skrajnie lewacki i pacyfistyczny, dlatego bulldozer to margines, a Venom rządzi, deptaj krzyże!
tekst jest zajebisty z tym, że slepy patriota czcacy bozków z drewna go nie zrozumie... bulldozer ma tyle z pacyfistyczna postawa co papiez z morbid angel LOL !
venom radzi - racja, krzyze deptam przy kazdej mozliwe okazji
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !