Ankieta: Co jest dla Ciebie wa - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Ideologia
14.58%
21
14.58%
Muzyka
85.42%
123
85.42%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ideologia czy muzyka?

Bo jak pisalem wyzej, jest motloch uwazajacy to za BM
AVE JA!!!
Odpowiedz

przydałaby się jeszcze jedna rzecz jeżeli zespół ma piękną ideologię i cudowne zdolności aby ją muzycznie i tekstowo przekazać - musi w to naprawde wierzyć Smile prawdopodobnie znajdzie się sporo gośći widzących, że takie TRUE sie sprzedaje i mogących elegancko udawać true black pagan hardcore death gości, a na prawde mają to w dupie i trzepią ostrą kase na fanach żądnych true muzy ... i jest to najinteligentniejsza grupa muzyków bo wie jak dobrze zarobić Big Grin
Odpowiedz

Dechri jak czytam te twoje bzdury to stwierdzam 2 fakty- po pierwsze jestes jakims 12 letnim gowniarzem, ktorego podnieca wpisywanie slowa true, a po drugie jednak gowno wiesz o co w tej muzie chodzi. No ale coz, swiat jest pelen glupkow.
Odpowiedz

co do ścisłości przestaw cyferki w tej liczbie i troche dodaj, a otrzymasz mój wiek, a co do muzyki to wiem o co w niej chodzi ale dobrze też wiem, że wszystko można udawać i spokojnie zarabiać na naiwności innych

nie napisałem że wszystkie uważane za prawdziwe zespoły blackowe udają tylko że z pewnością istnieje taka grupa osób
Odpowiedz

Szatan napisał(a):Bo jak pisalem wyzej, jest motloch uwazajacy to za BM
należy im tylko współczuć
Odpowiedz

W takim razie ci wybaczam Big Grin Big Grin
Odpowiedz

ja bym powiedział że po równo. Zarówno ideologia jak i sama muzyka jest ważna w black metalu. Big Grin
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

A ja bym powiedzial ze rowno..pierdolisz. BM to ideologia, muzyka jest tylko dodatkiem.
Odpowiedz

Zatem muzyka stanowi jedynie srodek przekazu tresci zwiazanych z ideologia... nieglupie ,lecz co z tymi ktorzy wyznaja "sztuke dla sztuki" a BM po prostu sie im podoba? pozerzy?
Odpowiedz

Pozerzy lub glupki nie rozumiejacy czym powinien byc BM. Sztuka dla sztuki to nie jest prawdziwy BM. Tyle.
Odpowiedz

Neth napisał(a):co z tymi ktorzy wyznaja "sztuke dla sztuki" a BM po prostu sie im podoba? pozerzy?
zutylizować.
no man can see me and live
Odpowiedz

Muzyka i ideologia. Muzyka mnie fascynuje, przyciaga, dodaje sily. Ideologia to takze sila. Podejrzewam, ze moja ideologia odbiega nieco od powszechnie uznawanej za true, ale to tylko na moja korzysc dziala : ). Muzyka jest dla mnie bardzo wazna, tak samo ideologia, po prostu Black Metal... Nie moge wyobrazic sobie sluchania BM odgradzajac sie zupelnie od ideologii, ale pewnie moja wyobraznia jest ograniczona. Jednoczesnie uwazam za bezsens sytuacje odwrotna. Nie popieram jednak ideologicznych fanatykow, bo to juz za duze zboczenie dla mnieSmile oraz kompletnym brakiem szacunku darze pseudoideologiczne dzieci.
Odpowiedz

jesli za black metal uznamy - venom, bulldozer (wiem ze nie znacie - "włoska odpowiedz na venom" - tekst w podpisie jest ich), mercyful fate, celtic frost czy bathory - to może byc nawet i ideologia
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !
Odpowiedz

ExtremeAgression napisał(a):jesli za black metal uznamy - venom, bulldozer (wiem ze nie znacie - "włoska odpowiedz na venom" - tekst w podpisie jest ich), mercyful fate, celtic frost czy bathory - to może byc nawet i ideologia

tekst jest skrajnie lewacki i pacyfistyczny, dlatego bulldozer to margines, a Venom rządzi, deptaj krzyże!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
ExtremeAgression napisał(a):jesli za black metal uznamy - venom, bulldozer (wiem ze nie znacie - "włoska odpowiedz na venom" - tekst w podpisie jest ich), mercyful fate, celtic frost czy bathory - to może byc nawet i ideologia

tekst jest skrajnie lewacki i pacyfistyczny, dlatego bulldozer to margines, a Venom rządzi, deptaj krzyże!

tekst jest zajebisty z tym, że slepy patriota czcacy bozków z drewna go nie zrozumie... bulldozer ma tyle z pacyfistyczna postawa co papiez z morbid angel LOL !

venom radzi - racja, krzyze deptam przy kazdej mozliwe okazji
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !
Odpowiedz