no wlasnie, cos mi qmpel mowil (takze fan icedów za czasow barlowa, ktory zreszta mnie zarazil nimi jakies niecale 2 lata temu) ze barlow postanowil sie spełnić jako Sędzia,niewiem ile w tym prawdy ale podobno tak pisalo na oficjalnej, ja nie szukalem

taak takze kocham phantom opera ghost! uwielbiam takze te spokojne utwory z SWCTW (blessed are you, consequences, melancholy, watching over me!!!) nie mowiac juz o MY OWN SAVIOR - niesamowity utwór.
z dark sagi to wlasnie hunter oraz i died for you, reszta mnie jakos nie przekonuje (moze dlatego ze malo sluchalem) z
horror show - to wszytkie oprocz frankensteina, heh chociaz czasem tez mi sie podoba - zalezy od tego co sie zdieje w moim łebku =) ale ogolnie plyta na 10+/10
something wicked comes this way - najmniej burning times oraz disciples of the lie oraz ostatni z trylogii - the coming curse (swoja droga ile trwa u ciebie ten utwor? ja mam jakas okrojona wersje (mp3) do 9:33 :/ )
ps. swietny avatar ;]
ps. Barlow jest nie do zastąpienia - wogole jest to wokalista ktorego moglbym sluchac 24/7 - piekny glos (potrafi zaspiewac spokojnie, zadrzec sie i piszczec (ale nie tak jak owens rzecz jasna bo owens to robi jak panienka) w meskim stylu, bardzo zaluje ze go juz nie ma :\
ps. qmpel tez cos mowil ze podobno Glorious Burden byla nagrana z Barlowem takze! niewiem gdzie to slyszal ale jak dla mnie to chyba najwiekszy cel w zyciu

uslyszec te utwory z jego wykonaniu - aach marzenie , kto wie byc moze to tylko plotki fanów ;\