• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Horrory, gore, flaki, krew, flaki.. blahahaa

Kódzó napisał(a):Martwica Mózgu oczywiście

Kódzó, wyprzedziłeś mnie Big Grin

Osobiście wolę 'normalne' horrory, trzymające w napięciu,itd (wiecie o co mi chodzi Mr. Green ) aczkolwiek 'gore' nie pogardzę Big Grin
Martwica mózgu i martwe zło są najlepsze Tongue
Nie wiedziałam, że na świecie jest tylu kretynów, dopóki nie weszłam na www.epuls.pl
Odpowiedz

Angel_of_darkness napisał(a):martwe zło są najlepsze Tongue
Toz to nie gore, tylko horror i to z wysokiej polki.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Powiedzmy że horror z elementami gore... (?)
Z wysokiej półki to przyznam. Klasyka.
Nie wiedziałam, że na świecie jest tylu kretynów, dopóki nie weszłam na www.epuls.pl
Odpowiedz

Zombie flesh eaters Big Grin !
Ale jesli ktos kocha Gore i mozna sie zaskoczyc, ale wlosi sa w tym swietni Tongue ...no niektorzy. Mimo, ze ich filmy mialy byc remake'ami angielskich filmow typu night of the living dead. To jednak filmy nie sa w ogole podobne do amerykanskich. aaa...i znani wloscy rezyserzy z gatunku gore to lucio fulci, dario argento, lamberto bava itd. Polecam.
Odpowiedz

Oglądał ktoś "Aftermath" Nacho Cerda? Film króciutki, brak fabuły, dialogów, flaki nie chlapią na wszystkie strony, a jednak nie zmogłem go w całości. Słyszałem, że w podobnym stylu był robiony wspominany Guinea Pig, więc jeśli ktoś lubi tego typu filmy to raczej się nie zawiedzie Smile
"Naród wspaniały - tylko ludzie chuje" - Józef Piłsudski
Odpowiedz

ja sie przymierzam do nekromantik oraz pig.
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

A ja tak zjade z tematu... lekko...
Kiedyś było ogrish.com...
Teraz znam tylko rotten.com i tą strone z wypadkami na ulicach: http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htm

Było jeszcze pare takich strone gore, ale kompletnie nie pamiętam... Zna ktoś takie witryny?
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

www.b0g.org
Odpowiedz

ja moga ogladac flaki i krew na filmach. Ale jakos mnie nie podnieca, ze ktos mial wypadek i zostal ciezko ranny/zginal/zostal kaleka/ czy tez wyglada jak "zgnieciony" pomidor.
Odpowiedz

Zupełnie nie rozumiem, po co komu przeglądać strony z takimi zdjęciami. Ładne? Nie bardzo. Śmieszne? Nieszczególnie. Mądre/ciekawe? Chyba nie.

Dla ludzi z zaburzeniami.
Odpowiedz

Wars napisał(a):Zupełnie nie rozumiem, po co komu przeglądać strony z takimi zdjęciami. Ładne? Nie bardzo. Śmieszne? Nieszczególnie. Mądre/ciekawe? Chyba nie.

Dla ludzi z zaburzeniami.

Dlaczego nie ciekawe?
Czy dla Ciebie "dobitny" widok śmierci jest czymś dziwnym, nienormalnym, NIENATURALNYM?
Przecież nie ogląda się tych zdjęć, filmów pod kątem fascynacji, tylko ciekawości... Ja tak to odbieram, ale każdy ma inne gusta i psychike.
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

^ Może ty to tak odbierasz. A wyobraź sobie sytację, gdy siedzisz sobie spokojnie na gg i ktoś ci podsyła takiego linka z komentarzem "buahahahah" Confusedhock:
Odpowiedz

Slapi napisał(a):Przecież nie ogląda się tych zdjęć, filmów pod kątem fascynacji, tylko ciekawości... Ja tak to odbieram, ale każdy ma inne gusta i psychike.

Z ciekawości (?) to można obejrzeć dwa, trzy zdjęcia. Przeglądanie całych stron wypełnionych zdjęciami ludzkich szczątek świadczy już o pewnej fascynacji.

Cytat:Może ty to tak odbierasz. A wyobraź sobie sytację, gdy siedzisz sobie spokojnie na gg i ktoś ci podsyła takiego linka z komentarzem "buahahahah"

Kiedyś koleś z mojej klasy ściągnął na telefon film z egzekucji - myślałem, że drugi zesra się ze śmiechu, gdy wielką meczetą urzynali człowiekowi głowę Confusedhock:
"Naród wspaniały - tylko ludzie chuje" - Józef Piłsudski
Odpowiedz

Dobra... Granica jednak istnieje. Morlaność też... To nie jest normalne, OK.
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

Może inaczej, zależy z jakim nastawieniem ktoś do tego podchodzi. Jeśli ktoś startuje na bycie lekarzem (na studiach zajęcia w kostnicy), patologiem, detektywem czy inne związane z oglądaniem trupów zawodami i chce się z pewnymi rzeczami otrzaskać, aby potem nie obudzić się z ręką w nocniku, to oglądanie takich zdjęć byłoby wręcz wskazane. No, a jeśli ktoś jest głąbem, dzieckiem neo, szuka nowych "wrażeń" to przeglądając to i śmiejąc się czy nie jeszcze podsyłając innym jest po prostu objawem braku wyobraźni.
W każdym razie, nie mam zamiaru nikogo moralizować. Jak ktoś chce, niech ogląda, mnie to nie dotyczy. Nie rajcuje mnie oglądanie takich zdjęć.
Odpowiedz