• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Holandia

kurrwa chyba takiego tematu jeszcze nie było

Sinister, Occult, Houwitser.

Co sądzicie o holenderskiej szkole metalowej. Ja mam szczególną słabość do Occult, ale wszystkie w/w kapele bardzo mi podchodzą....

a wasze zdanie???
Odpowiedz

kurrwa nikt naprawde nie słucha tych kapel czy az tak mnie nie lubicie ?????
Odpowiedz

Jezeli mowa o Holandii to na pewno do dyskusji o w/w kapelach trzeba tez dorzucic Pestilence, Holandia od zawsze mi sie kojarzyla wlasnie z tym zespolem i chyba tak pozostanie mi do konca.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

A God Dethroned ? Oni chyba też są z Holandii chociaż mogę się mylić.
Odpowiedz

G napisał(a):A God Dethroned ? Oni chyba też są z Holandii chociaż mogę się mylić.

nie nie mylisz się....... widziałem ich na żywca na Metalmanii - moje dupsko skopali 8)
Odpowiedz

selbsmord napisał(a):nie nie mylisz się....... widziałem ich na żywca na Metalmanii - moje dupsko skopali 8)
nie tylko twoje Tongue jednak Marduk bardziej skopał Tongue Big Grin
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

no racja dał giga jak cholera, choć dla mnie numero ono na tamtej Metalmanii był Vader - zajebisty set!!!!
Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):
selbsmord napisał(a):nie nie mylisz się....... widziałem ich na żywca na Metalmanii - moje dupsko skopali 8)
nie tylko twoje Tongue jednak Marduk bardziej skopał Tongue Big Grin

Mnie skopało zjebane nagłośnienie podczas ich występu Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

selbsmord napisał(a):no racja dał giga jak cholera, choć dla mnie numero ono na tamtej Metalmanii był Vader - zajebisty set!!!!
buahaha no co ty gadasz chłopie, ich set był słaby jak pierd mrówki, kilkanaście minut słabe kawałki i spalony piec Mausera, porażka, wiocha jak huj.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):
selbsmord napisał(a):no racja dał giga jak cholera, choć dla mnie numero ono na tamtej Metalmanii był Vader - zajebisty set!!!!
buahaha no co ty gadasz chłopie, ich set był słaby jak pierd mrówki, kilkanaście minut słabe kawałki i spalony piec Mausera, porażka, wiocha jak huj.
A jakiego pieca spalił??
NIE MA MNIE
Odpowiedz

mese boogie, lampę - zdolny jest ale to pewnie nie z jego winy Tongue

Odpowiedz

A z którego roku ta metalmania??
NIE MA MNIE
Odpowiedz

2003

Odpowiedz

A to wiem mam to na DVD, Mauser pod koniec koncertu stał tyłem do publiki.... rzeczywiscie nie był to jakiś rewelacyjny koncert Vader'a
NIE MA MNIE
Odpowiedz

na dvd i tak powycinali momenty jak on podchodzi do pieca i coś przy nim majstruje Big Grin koncert był słaby i to bardzo, a miało być misterium jak to Peter zapowiadał, hehe coś im nie wy szło.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości