Forum Rockmetalshop
Holandia - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Holandia (/thread-holandia)

Strony: 1 2

Holandia - selbsmord - 07-21-2005

kurrwa chyba takiego tematu jeszcze nie było

Sinister, Occult, Houwitser.

Co sądzicie o holenderskiej szkole metalowej. Ja mam szczególną słabość do Occult, ale wszystkie w/w kapele bardzo mi podchodzą....

a wasze zdanie???

- selbsmord - 07-22-2005

kurrwa nikt naprawde nie słucha tych kapel czy az tak mnie nie lubicie ?????

- Patyk - 07-22-2005

Jezeli mowa o Holandii to na pewno do dyskusji o w/w kapelach trzeba tez dorzucic Pestilence, Holandia od zawsze mi sie kojarzyla wlasnie z tym zespolem i chyba tak pozostanie mi do konca.

- G - 07-22-2005

A God Dethroned ? Oni chyba też są z Holandii chociaż mogę się mylić.

- selbsmord - 07-22-2005

G napisał(a):A God Dethroned ? Oni chyba też są z Holandii chociaż mogę się mylić.

nie nie mylisz się....... widziałem ich na żywca na Metalmanii - moje dupsko skopali 8)

- Mario1349 - 07-22-2005

selbsmord napisał(a):nie nie mylisz się....... widziałem ich na żywca na Metalmanii - moje dupsko skopali 8)
nie tylko twoje Tongue jednak Marduk bardziej skopał Tongue Big Grin

- selbsmord - 07-22-2005

no racja dał giga jak cholera, choć dla mnie numero ono na tamtej Metalmanii był Vader - zajebisty set!!!!

- Tomash - 07-22-2005

Mario1349 napisał(a):
selbsmord napisał(a):nie nie mylisz się....... widziałem ich na żywca na Metalmanii - moje dupsko skopali 8)
nie tylko twoje Tongue jednak Marduk bardziej skopał Tongue Big Grin

Mnie skopało zjebane nagłośnienie podczas ich występu Laughing

- Mario1349 - 07-22-2005

selbsmord napisał(a):no racja dał giga jak cholera, choć dla mnie numero ono na tamtej Metalmanii był Vader - zajebisty set!!!!
buahaha no co ty gadasz chłopie, ich set był słaby jak pierd mrówki, kilkanaście minut słabe kawałki i spalony piec Mausera, porażka, wiocha jak huj.

- cannibal - 07-22-2005

Mario1349 napisał(a):
selbsmord napisał(a):no racja dał giga jak cholera, choć dla mnie numero ono na tamtej Metalmanii był Vader - zajebisty set!!!!
buahaha no co ty gadasz chłopie, ich set był słaby jak pierd mrówki, kilkanaście minut słabe kawałki i spalony piec Mausera, porażka, wiocha jak huj.
A jakiego pieca spalił??

- Mario1349 - 07-22-2005

mese boogie, lampę - zdolny jest ale to pewnie nie z jego winy Tongue

- cannibal - 07-22-2005

A z którego roku ta metalmania??

- Mario1349 - 07-23-2005

2003

- cannibal - 07-23-2005

A to wiem mam to na DVD, Mauser pod koniec koncertu stał tyłem do publiki.... rzeczywiscie nie był to jakiś rewelacyjny koncert Vader'a

- Mario1349 - 07-23-2005

na dvd i tak powycinali momenty jak on podchodzi do pieca i coś przy nim majstruje Big Grin koncert był słaby i to bardzo, a miało być misterium jak to Peter zapowiadał, hehe coś im nie wy szło.