• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hmmm... co wy na ten podział gatunkowy?

hehe no spoko Confusedhock: ochydna muzyka , a szczegolnie wokal- jak glodna swinia albo cos takiego Laughing
Odpowiedz

Myślę że The 69 Eyes powinni być w Gothic Rock- przecież Ejsi to jest rock'n'roll, tylko że starają się do muzyki doczepić gotycką, mroczną otoczkę.
A WT to chyba nie jest tak bardzo gothic, a melodic metal (ale o WT nie jestem pewien).
Odpowiedz

będe musiał to wykuć na pamięć co by być bardziej tru Big Grin
Odpowiedz

Hethell napisał(a):hehe no spoko Confusedhock: ochydna muzyka , a szczegolnie wokal- jak glodna swinia albo cos takiego Laughing

Nie znasz się Surprised
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Cytat:będe musiał to wykuć na pamięć co by być bardziej tru

Jutro cię odpytam.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Cock and ball torture i Gorerotted to jak dla mnie jedne z najlepszych kapel grajace gore grind :>i tu jest roznica pomiedzy Carcass. Carcass gra grind a 2 pozostale gore grind ;P tak do uscislenia podzialow Tongue
Odpowiedz

Najbardziej wyrąbany był Monster Magnet. Stoner Rock - ok ale ta definicja... Ale czy kotoś wie co to Sludge Metal?
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

Spoko spoko... dobrze że ktoś taki podział zrobił.. ale niektórych kapel nie da sie zaliczyć tylko do jednego stylu. A komu by sie chciało teraz kapele rozdzielać po tym co słyszy.. nie każdy by zaliczył pewne kapele do kategorii jakie inna osoba by wybrała.
Pozatym nie widziałem tam Screamo Big Grin
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

nie no
nie ma jak podzielic to co bylo podzielone z podzialu
..
dolujace reggae no spoko
Tongue
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Quostek napisał(a):Ale czy kotoś wie co to Sludge Metal?

Cośmiędzy doomem a stonerem.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Quostek napisał(a):Ale czy kotoś wie co to Sludge Metal?

Cośmiędzy doomem a stonerem.

Spóznione dziekuje. Laughing
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

no cóż oiowcy tak mają pewnie był pijany jak pisał ten tekst
CP/DP
Odpowiedz

Cóz, moja mama stwierdziła kiedyś, że po cholerę to całe szufladkowanie. Wg niej muzyka powinna dzielić się tylko i wyłącznie na muzykę dobrą i na muzykę złą.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości