• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Heineken Open'er Festiwal

Tomash napisał(a):[panowie metalowcy "z brudasami bawić się nie będą"

Co prawda, ciężko im się dziwić
OMG! IT'S A PATCH MAN!
Odpowiedz

Pan niech sie już o punku może nie wypowiada :]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Kolejnym artystą, który potwierdził występ na Heineken Open'er Festival jest niezwykle barwny i bardzo popularny Manu Chao. Dołączył on do trzech innych gwiazd zagranicznych - Pharella Williamsa, Placebo i Franza Ferdinanda, które zagrają między 6 a 8 lipca na lotnisku Babie Doły w Gdyni. Dziś w nocy ruszyła sprzedaż biletów na festiwal. Przypomnijmy, że karnet ( który upoważnia także do korzystania z campingu w miasteczku festiwalowym - UWAGA: pobyt na campingu do wyczerpania miejsc i po zarezerwowaniu na stronie www.alterart.pl) kosztuje obecnie 199 PLN. Od 1 maja 2006 roku jego cena wzrośnie do 249 PLN. Bilety jednodniowe natomiast kosztują 130 PLN. Dla pierwszych dwóch tysięcy osób, które zarezerwują i dokonają zakupu przez strony: www.heinekenmusic.pl i www.alterart.pl do karnetów dołączone zostaną koszulki Heineken Open'er Festival 2005. Bilety dostępne są także w sieci punków www.ticketpro.pl

Więcej informacji o artystach m.in. na: www.alterart.pl oraz www.heinekenmusic.pl

Świetna wiadomość - Manu Chao w Polsce to nie lada gratka, co raz ciekawszy ten skład. Nic tylko zbierać finanse.
Odpowiedz

Znamy kolejnych artystów, którzy wystąpią na tegorocznej edycji Open Air Festival. Będą nimi gwiazdy brytyjskiej sceny: The Streets i Basement Jaxx
Odpowiedz

Ooo, The Streets to kolejna dobra wiadomość ; ), BJ nie znam. Ale coś wczoraj wydałem oszczędzane pieniądze na płyty (nie mogłem się powstrzymać) i w związku z tym nie wiem jak będzie z moimi możliwościami finansowymi.
Odpowiedz

Słynny raper i producent Kanye West jest siódmym zagranicznym artystą, który potwierdził swój występ na tegorocznej edycji Open Air Festival.
Odpowiedz

No i pojawiają się co raz większe wątpliwości... Jak narazie na serio interesowałby mnie Franz, Manu Chao i The Streets. Kanye już nie bardzo. Chyba skład hh został już wyczerpany.
Odpowiedz

Cytat:http://muzyka.onet.pl/mr,1296871,wiadomosci.html

Jezus Maria....
"...We Suck young blood..."
Odpowiedz

Cholera! Sigur Rós! Wspaniała wiadomość Smile, ale coś się boję, że jednak ten występ przegapię ;/. Oby finanse nie zmusiły mnie do wyboru - Tool lub Opener.
Odpowiedz

No mnie już niestety zmusiły. Czekałem 5 lat a teraz myśle że mógłbym poczekać kolejne 5 dla Openera Sad. Jeszcze płyta TOOLa w maju eh...chyba napisze do Misztala żeby mi kasy troszeczke podesłał.
"...We Suck young blood..."
Odpowiedz

Skin, Groove Armada i Ladytron uzupełniły skład tegorocznej edycji festiwalu Heineken Open'er, która odbędzie się na początku lipca w Gdyni.
Odpowiedz

Ladytron podobno jest dobry, musiałbym się zapoznać. Groove Armady też nie znam, za to Skin bardzo lubię tylko nie wiem w jakiej teraz jest formie, bo dawno jej nie słyszałem - jakoś zniknęła.
Ogólnie nie jest źle, a z tego, co słyszałem ma jeszcze dojść kilku wykonawców z zagranicy.
Odpowiedz

Cytat:Ogólnie nie jest źle, a z tego, co słyszałem ma jeszcze dojść kilku wykonawców z zagranicy.
W internecie padaja glownie nazwy Pixies i Radiohead, bo wg mnie limit wszelkiego rodzaju muzyk elektronicznej i hip-hopu zostal juz wyczerpany.. a ja chyba mimo wszystko pojde na dwa dni, ostatniego wyjezdzam niestety, a mam szczegolnie nadzieje zobaczyc Basement Jaxx i Sigurow.
Odpowiedz

Mówiąc szczerze w Radiohead jakoś nie wierzę, a w Pixies tymbardziej.
Hmmm, jest już coś z brytyjskiego rocka - FF i Placebo, myślę, że teraz przydałoby się ściągnąć kogoś ze Stanów.

Niezale mają mały problem, bo z tego, co wiem w czasie Openera w Polsce na festiwalu na poznańskiej Malcie wystąpić ma Animal Collective, a mówi się jeszcze o kilku wykonawcach, którzy mają zaprezentować amerykańską scenę niezależną.
Odpowiedz

eee, problemu raczej nie maja, bo ten drugi koncert jest bezplatny
Odpowiedz