03-01-2006, 05:01 PM
Tomash napisał(a):[panowie metalowcy "z brudasami bawić się nie będą"
Co prawda, ciężko im się dziwić
OMG! IT'S A PATCH MAN!
Tomash napisał(a):[panowie metalowcy "z brudasami bawić się nie będą"
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Acrid napisał(a):Kolejnym artystą, który potwierdził występ na Heineken Open'er Festival jest niezwykle barwny i bardzo popularny Manu Chao. Dołączył on do trzech innych gwiazd zagranicznych - Pharella Williamsa, Placebo i Franza Ferdinanda, które zagrają między 6 a 8 lipca na lotnisku Babie Doły w Gdyni. Dziś w nocy ruszyła sprzedaż biletów na festiwal. Przypomnijmy, że karnet ( który upoważnia także do korzystania z campingu w miasteczku festiwalowym - UWAGA: pobyt na campingu do wyczerpania miejsc i po zarezerwowaniu na stronie www.alterart.pl) kosztuje obecnie 199 PLN. Od 1 maja 2006 roku jego cena wzrośnie do 249 PLN. Bilety jednodniowe natomiast kosztują 130 PLN. Dla pierwszych dwóch tysięcy osób, które zarezerwują i dokonają zakupu przez strony: www.heinekenmusic.pl i www.alterart.pl do karnetów dołączone zostaną koszulki Heineken Open'er Festival 2005. Bilety dostępne są także w sieci punków www.ticketpro.pl
Więcej informacji o artystach m.in. na: www.alterart.pl oraz www.heinekenmusic.pl
Cytat:http://muzyka.onet.pl/mr,1296871,wiadomosci.html
Cytat:Ogólnie nie jest źle, a z tego, co słyszałem ma jeszcze dojść kilku wykonawców z zagranicy.W internecie padaja glownie nazwy Pixies i Radiohead, bo wg mnie limit wszelkiego rodzaju muzyk elektronicznej i hip-hopu zostal juz wyczerpany.. a ja chyba mimo wszystko pojde na dwa dni, ostatniego wyjezdzam niestety, a mam szczegolnie nadzieje zobaczyc Basement Jaxx i Sigurow.