• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Heineken Open'er Festival 2008

no kurwa, erykah badu i jay-z jakiś czas temu doszli. ogólnie to skład jest porażka, opener ssie. w porownaniu do poprzedniego roku nie ma żadnej gwiazdy na miarę Bjork, Beastie Boys i Sonic Youth.
Interpol w sumie mógłbym zobaczyć i Pistolsów też, ale polscy artyści...
Cytat:Cool Kids Of Death, Muchy, Muzykoterapia, Ścianka, Mitch & Mitch Big Band, Masala Soundsystem, Kobiety, Rotofobia, Hatifnats oraz Loco Star.
poza Ścianką, Mitchami i Kobietami to też słabizna.

Off niszczy opener, proste Mr. Green
Odpowiedz

A tam, Ścianka się nie nadaje na taką imprezę i koncert plenerowy.
Odpowiedz

no nie nadaje się, ale poziomem rozpierdala reszte, włącznie z gwiazdami zagranicznymi Mr. Green
Odpowiedz

Pierdolisz, Hatifnats lepsi Big Grin. Nie no, a tak poważnie mówiąc, to myślę, że najlepszy będzie Interpol (no i Massive) - to już nie trasa promująca ten żałosny ostatni krążek, więc może darują sobie nowe kawałki. Choć z drugiej strony też podobno średnio sprawdzają się w plenerze, nie wiem ile w tym prawdy. Szkoda, że pewnie nie będzie mi się chciało na 1 dzień jechać na drugi koniec Polski Big Grin.
Odpowiedz

no ja jade na drugi koniec polski do Rojka Mr. Green
Odpowiedz

Ja mam dalej ;P. Poza tym na dwa dni to już można tak się wybrać, jeden dzień przy dodatkowych dwóch na dojazd jest średnim pomysłem.
Odpowiedz

Chciałbym się tam zaleś jedynie z uwagi na Sex Pistols, tyle że ich koncert byłby czymś w małym klubie a nie na takim komercha festiwalu..
w w w . v i d z . p l - Best Alternative XviD Videos
Odpowiedz