01-31-2008, 05:21 PM
Jesli potwierdzi się plota ,że ma być interpol oraz massive attack to sie dość poważnie zastanowie ,ale wątpe bym wyrobil z kasa ,może na jeden dzionek, się zobaczy : )
It rained, but we cheered ...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):firmowany przez Heinekenapewnie dlatego graja, no bo kogo innego niby mialo by stac na zaproszenie? ;)
Tomash napisał(a):TO KORWA
jakoś mi nie pasują Sex Pistols na festiwal dla niezalowych sweterkowców w dodatku firmowany przez Heinekena, ale fakt jest faktem.
balzac napisał(a):a drugi to chęć jechania na jeden dzien, ja k tylko uda sie zarobic nei dlugo :Fjebaniec bedzie chcial pozniej zarywac na to Ciechocinskie niewiasty. Chlopie, nie zapominaj, ze miastowe kuracjuszki byly na ich pierwszym gigu w Londynie!
Krzychun napisał(a):Ja myślałem,ze oni oni nie istnieją. Moze to jakiś Tribute band?
Tomash napisał(a):jakoś mi nie pasują Sex Pistols na festiwal dla niezalowych sweterkowców