- Liczba postów:
- 274
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Co by tu powiedzieć o G'N'R...Przesłuchałem sobie większość ich płyt i wybiórczo oceniłbym za dobre "Appetite For Destruction" i "G'N'R Lies"."Use Your Illusion" jedynie sporadycznie mi się podobało.Utwory :Sweet Child O'Mine,Welcome To The Jungle,Rocket Queen,Patience.Kapela grająca z wykopem, lecz obecnie twórczo pod znakiem zapytania.
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Nie slucham acz szanuje.. Pisalem juz tyle postow na wszelakich forum(ach? =)) ze nie bede robil tego raz jeszcze.. =P
Btw: Za najlepsze ich dziecko uwazam 'Apetite..'
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Podoba mi się ankieta a ostatnia odpowiedz najlepsza!!!
Kombajn kosi trawę
"Show me the shadow where true meaning lies so much more is made in empty eyes "
- Liczba postów:
- 107
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
November Rain jest genialnym utworem moge go sluchac setki razy nigdy sie nie znudzi
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Axl traci głos, a Slash gibkość palców chyba, bo nie zauważyłęm na płycie Contraband popisów w rodzaju November Rain chociażby. A Rose ma moim zdaniem osobowość.
Moje zdanie jest takie, że i tak ani VR, ani to "nowe" GnR nigdy nie dorówna staremu. Jeden doskonały zespół rozpadł się na dwa przeciętne.
- Liczba postów:
- 60
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Slash to mój gitarowy guru X].
Cóż, GnR to legenda acz mi tam Axl zawsze średnio 'leżał'. Nie ten głos, niektóre teksty...
Ale Slash....ochhh...
"Words you say never seem
to live up to the ones
inside your head
the lives we make
never seem to get us anywhere
But dead. "
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Magiczna kapela. Swietne kawalki... dont cry za kazdym mnie powala a przy november rain mozna naprawde daleko odplynac w swoich myslach...
Speak! I don't get it.Should, I ignore the fasion or go buy the book?!