• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Guns n'Roses

Własnie sie tego najbardziej obawiam, że płyta może być dużo słabsza od starych płyt Question, ale Axl jest profesjonalistą i wieże w niego i zespół, że jednak dadzą z siebie wszystko by płyta była równie dobra jak poprzednie Laughing 8)
Odpowiedz

(Pewnie mnie teraz skrytykujecie) ale ja jakos wiele o tym zespole nie wiem, podoba mi sie ich kawalek "Welcome to the Jungle" (jest on w GTA SA ;])
So come on! Jump in the fire! ];->
Odpowiedz

gofer24 napisał(a):(Pewnie mnie teraz skrytykujecie) ale ja jakos wiele o tym zespole nie wiem, podoba mi sie ich kawalek "Welcome to the Jungle" (jest on w GTA SA ;])
niebede cię krytykował bo jestem na podobnym poziomie jak ty, no może znam 7 kawałków bo mój brat zostawił kiedyś jakąś składanke i se posłuchałem Big Grin
Odpowiedz

To poznajcie więcej, bo naprawdę warto.
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):To poznajcie więcej, bo naprawdę warto.

Zgadzam sie 8) Kawał pożądnej muzy Laughing 8)
Odpowiedz

Dzieki za rade ;] juz zaczynam sciagac troche kawalkow Guns'ow ;]
So come on! Jump in the fire! ];->
Odpowiedz

gofer24 napisał(a):(Pewnie mnie teraz skrytykujecie) ale ja jakos wiele o tym zespole nie wiem, podoba mi sie ich kawalek "Welcome to the Jungle" (jest on w GTA SA ;])
I dlatego jest to moja ulubiona gra Tongue Laughing heh

Nudy mnie cos biora,wiec cos moze napisze...wlasnie,wlasnie obejrzalam sobie koncert UFI II z Tokyo z 1992 roku(druga czesc),zeby bylo wiadomo o co chodzi Smile To moge powiedziec,ze obejrzalam caly koncert UFI z Tokyo...jezeli sie nie myle Smile Poprostu wgniata w fotel,jak to ktos kiedys powiedzial Smile Wink
Mam nadzieje,ze inne koncerty "starych" gunsow wygladaja podobnie... Big Grin zaraz pewnie znowu obejrze Angry

A tak na poprawienie humoru...(moze)...
Dalszy ciag z serii "Slash w garniaku" Big Grin
[Obrazek: hmm0vg.png]

Hahaha...tutaj musiala byc powazna impreza,ze Slash sie tak "odszczelil" Laughing Rolleyes Wink Angry
heh...strasznie mi jakiegos latynosa przypomina Surprised Rolleyes
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Ja własnie niedawno ściągłem sobie St. Louis 91 Laughing i powiem szczerze że Tokyo wymięka. Naprawde świetny koncert tylko szkoda, że przerwany Sad i chyba wszystkim wiadomo z jakich przyczyn Laughing .
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):heh...strasznie mi jakiegos latynosa przypomina Surprised Rolleyes

Nie wiem czy napisałaś to tak o, ale mi (gdy ma spiete włosy) jego usmiechnieta gęba zalatuje takim jednym Chilijczykiem - Tomkiem Arayą, a pamietam ten usmiech dobrze widziany z kilku metrów na ostatnim koncercie Slayera w Warszawie, kiedy to Tom rechotał się zadowolony gdy fani spiewali jego pieśni...
Odpowiedz

A mozesz przeslac ta fotke,czy tu ja wkleic?...chetnie porownam Big Grin

Smile Surprised

heh...solo slasha z godfathera wymiata... Surprised
napisane,po to,zeby bylo cos na temat Big Grin
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):A mozesz przeslac ta fotke,czy tu ja wkleic?...chetnie porownam Big Grin

Smile Surprised

Hehe, a ja je umiem zagrać Tongue 8) 8) 8)
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):A mozesz przeslac ta fotke,czy tu ja wkleic?...chetnie porownam Big Grin

Smile Surprised

No ja mówię o fotce Slasha którą jest powyzej w topicu, a Toma niestety w Warszawie nie sfotografowałem bo kroili aparaty na bramce Sad
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):

Smile Surprised

Ja sie nie chwale,ale tez potrafie...nawet na akustyku Laughing

Hmm...moze nie wyglada jak latynos...ale hmm...no wogle jak jakas inna osoba...nie ten sam slash,ktorego zazwyczaj widzimy na zdjeciach,w gazetach itd...
A propo...moze wie ktos skad jest ta fotka,czy kiedy byla robiona Big Grin

P.S. Moze ja sie nie znam,ale uwazam,ze wyglada troche buracko na tym zdjeciu Confusedhock: ...(tak sobie glosno mysle)
Odpowiedz

metallgirl - ale masz podpis z dupy, weź wyjeb tego kota, co?
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):
aXe Rose napisał(a):

Smile Surprised

Ja sie nie chwale,ale tez potrafie...nawet na akustyku Laughing

Hmm...moze nie wyglada jak latynos...ale hmm...no wogle jak jakas inna osoba...nie ten sam slash,ktorego zazwyczaj widzimy na zdjeciach,w gazetach itd...
A propo...moze wie ktos skad jest ta fotka,czy kiedy byla robiona Big Grin

P.S. Moze ja sie nie znam,ale uwazam,ze wyglada troche buracko na tym zdjeciu Confusedhock: ...(tak sobie glosno mysle)
Nie chcę się czepiać, ale na akustyku się tego NIE DA zagrać Tongue chyba że chodzi Ci o sam motyw bez dalszej improwizacji.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości