07-09-2005, 11:46 AM
Może gdzies juz sie to przewinelo bo niechce mi sie czytac calego tematu , ale taka ciekawostka - wiecie ze Axl Rose udzielil glosu w grze Grand Theft Auto : San Andreas ? Wcielil sie w "DJ" radiowej stacji rockowej

Matt72127 napisał(a):Witam (jestem "brand new" na forum). Tak sobie czytam ten wątek i czytam ... Nie zapomnieliście o 14 Years ? Wg mnie to również jeden z flagowych kawałkówJa bynajmniej nie zapomniałem
KubusPuchatek napisał(a):Może gdzies juz sie to przewinelo bo niechce mi sie czytac calego tematu , ale taka ciekawostka - wiecie ze Axl Rose udzielil glosu w grze Grand Theft Auto : San Andreas ? Wcielil sie w "DJ" radiowej stacji rockowej Laughing
duff_wife napisał(a):A propos solówek to gorąco polecam 'Somewhere Over The Rainbow' w wykonaniu Slasha... cudo.. utwór instrumentalny...hmm czy ja wiem czy takie cudo...taka sobie jak dla mnie..taka troche bez klimatu...osobiscie wole jak wykonuje tematyke z Ojca Chrzestnego...to jest dopiero cos...to dla mnie ma perfekcyjny klimat i wg mnie pasuje do Slasha
velvetova napisał(a):duff_wife napisał(a):A propos solówek to gorąco polecam 'Somewhere Over The Rainbow' w wykonaniu Slasha... cudo.. utwór instrumentalny...hmm czy ja wiem czy takie cudo...taka sobie jak dla mnie..taka troche bez klimatu...osobiscie wole jak wykonuje tematyke z Ojca Chrzestnego...to jest dopiero cos...to dla mnie ma perfekcyjny klimat i wg mnie pasuje do Slasha
Dżemik napisał(a):Rzecz gustuvelvetova napisał(a):duff_wife napisał(a):A propos solówek to gorąco polecam 'Somewhere Over The Rainbow' w wykonaniu Slasha... cudo.. utwór instrumentalny...hmm czy ja wiem czy takie cudo...taka sobie jak dla mnie..taka troche bez klimatu...osobiscie wole jak wykonuje tematyke z Ojca Chrzestnego...to jest dopiero cos...to dla mnie ma perfekcyjny klimat i wg mnie pasuje do Slasha
A jak dla mnie skiepscil ten motyw niepomiernie..