• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

growling - jak to się robi?

A tak dla odmiany na temat - trzeba drzeć ryja ile wlezie, w końcu samo zacznie wychodzić, i oczywiście tylko przepona, w sumie to polega na wciąganiu powietrza, ale ostrzegam - za dużo growlu może doprowadzić do tego że przestaniesz w ogóle normalnie śpiewać, no i alkohol zdecydowanie pomaga w tym rodzaju "śpiewu" - zmiękcza struny głosowe, tak że nie trzeba się aż tak wysilać. W sumie imho growlować każdy cieć potrafi się nauczyć.

-Rene- napisał(a):Strzelasz tekstami pod publikę jak zraniony chłopak który musi się wyżyć i pokazać przed kolegami jaki to z niego macho

0/10
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nie bede sie z toba kłocic przez kilka stron.Dla mnie jesteś smutną,nudną,niewyżytą i nie potrafiącą zorganizować sobie czasu na nic innego niż głupie wyzywanie się na forum pizdą. "Rozmawia" już z tobą tylko książę,chyba ma do ciebie sentyment. Stig był ciekawszy od ciebie.

-Rene- napisał(a):No widzisz, to teraz będę ruchać ciebie.

ciebie rucha każdy kto chce.
Odpowiedz

Hahahahahaha

No i malina, a teraz wypierdalaj.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Dziewczyno, właśnie dojechał cie Krzychun, i to jak burą sukę, bez masła, bez śliny. Zrozum to, on słucha dream theater i nie lubi chodzić na imprezy, tylko na koncerty co jakiś czas. Pomyśl nad zmianą imidżu, i w ogole układu planetarnego.
Odpowiedz

i chłodzenia w kompie, czymkolwiek to jest.
Odpowiedz

nie stałam się forumowym słoneczkiem a chłopcy z rms już zawsze będą postrzegać mnie jako trv sukę. No to jest korwa straszne, naprawdę
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):zawsze będą postrzegać mnie jako trv sukę
wiesz, że nie
Odpowiedz

ktoś chyba przesadza z wyobrażeniem o sobie i własnej zajebistości. I nie pisz "korwa" bo za miękka w podpiździu na to jesteś.
Odpowiedz

ale pierdolisz kOrwo jak zawsze od rzeczy. mua.
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

spal jakiś kościół albo zjedz gówno satanisto z bożej łaski
Odpowiedz

zostaw go to ziomek valhalli
Odpowiedz

Tomash napisał(a):znowu słabiutko, 3/10 najwyże

Cytat:0/10

http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=6772
tutaj proszę
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):zostaw go to ziomek valhalli
no ona na pewno ma zajebanie z prawej
Odpowiedz

dla odmiany na temat Wink
Tomash nie kazdy ciec to potrafi i sie tego nauczy Wink
podstawa to faktycznie przepona, jak sie jej dobrze nie wycwiczy to sie nie ruszy z miejsca i tylko straci sie glos. alkohol nie jest wymagany,ale tez nie przeszkadza... przynajmniej mi osobiscie Wink
zen of screaming to faktycznie zajebisty "podrecznik" do nauki growlu. lista osob ktore uczyly sie u melissy cross mowi sama za siebie
A mi pinche tio
Lo heche al rio
En un lago frio
Heche a todos tus niĂąos
Odpowiedz

A wie ktoś od którego roku życia można growlować? Bo ja taka młoda jestem, a powiadają, że mam głos jakbym miała zardzewiałe żyletki w gardle. Embarrassed

A tak poza tym.. Mężczyźni, np. Dead z Mayhemu, okaleczają się, żeby głos był coraz gorszy.. Czyli w rzeczywistości mają normalne głosy?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości