• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Grindcore !!!!!!!!!!!!!!!!!!

seelenleib napisał(a):
XdkyX napisał(a):selen:
co nie zmienia faktu ze sa to pieknie pojebane dzwieki Big Grin

tak jest Smile a znasz jeszcze cos pokrewnego...?

sprobuj Odbyt "Poranny Blysk Pizdy Bociana" i "Krowa-Nekrofil", tworczosc panow z Converge, Anal Cunt, Horse The Band (ale to bardziej nintendo-core, ale tez pozadna dawka chaosu), Game Over, Sledgehammer, From A Second Story Window.

Necro Desecrator napisał(a):W przypadku 90% zespołów grind,ekstrema jest tak daleko posunięta ,że de facto ekstremą być przestaje i zbliża się do całkiem niezłej komedii...

wydaje mi sie ze to jest glowny cel tej muzyki, wystarczy chociazby popatrzec na nazwy kapel (Anal Cunt, Gorerottered) okladki plyt (np. "Mutilated in minutes" wspomnianego Gorerottered) czy tworczosci panow z Locusta zeby zobaczyc ze robia sobie przedewszystkim jaja

Kamael: edytuj posty.
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Według mnie,w grindcorze jest zdecydowanie za mało tych miażdżących zwolnień.Zawsze mi takie pożądnie zdołowane walce urywają jaja...

a ja zwolnienia w extremalnej muzyce traktuje raczej jako chwile wytchnienia, lekkie rozladowanie napiecia przed kolejnym atakiem Smile

XdkyX napisał(a):
seelenleib napisał(a):
XdkyX napisał(a):selen:
co nie zmienia faktu ze sa to pieknie pojebane dzwieki Big Grin

tak jest Smile a znasz jeszcze cos pokrewnego...?

sprobuj Odbyt "Poranny Blysk Pizdy Bociana" i "Krowa-Nekrofil", tworczosc panow z Converge, Anal Cunt, Horse The Band (ale to bardziej nintendo-core, ale tez pozadna dawka chaosu), Game Over, Sledgehammer, From A Second Story Window.

thx. Poranny Blysk Pizdy Bociana mnie rozwalil Big Grin po polsku takie "zwroty" brzmia zupelnie inaczej...
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):W przypadku 90% zespołów grind,ekstrema jest tak daleko posunięta ,że de facto ekstremą być przestaje i zbliża się do całkiem niezłej komedii...

wydaje mi sie ze to jest glowny cel tej muzyki, wystarczy chociazby popatrzec na nazwy kapel (Anal Cunt, Gorerottered) okladki plyt (np. "Mutilated in minutes" wspomnianego Gorerottered) czy tworczosci panow z Locusta zeby zobaczyc ze robia sobie przedewszystkim jaja Big Grin

Ale tego typu zespół ,,dla jaj" ,to mogę sobie założyć ja z żulami z pod okolicznego sklepu...Nie wiem w ogóle ,jak na te wszystkie Chuje W Dziurze Po Kręgosłupie mozna wydawac pieniadze.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

grind, jasne... Ahumado Granujo i Gut. Chociaż to pierwsze z industrialem sie miesza, ale mnie sie podoba.
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
Odpowiedz

a wie ktoś moze jakich technik wokaliści używają by uzyskac taki głos , bo wydaje mi się ze nawet po wielu latach trenownia grownligu nie da sie uzskać takiego głosu jaki wydaje z sibie wielu wokalistów ( np wokal w zespoloe Ahumado Granujo ( btw wie ktos moze czy nazwe tego zespolu sie wymawia tak jak sie pisze czy inaczej ? )
Odpowiedz

wydaje mi sie ze jak ida do kibla postawic klocka to podstawiaja poprostu mikrofon, albo zapis zygania.....
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

"techniki" "trenowanie growlingu" luuudzie... przecież starczą (w miarę)silne płuca i odrobina pomysłowości... trza drzeć się na maksa, a nie zastanawiać się nad techniką:]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

hmmmm wątpie zeby normlanie bez niczego dało się tak kwiczeć
Odpowiedz

To nie wątp tylko spróbuj Tongue
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash posluchaj Ahumado Granujo - cold turkey albo AhumadoGranujo - Virutally Self - Urinated

takich dzwieków bez zadnej popocy wydobyc sie nie da wyadje mi sie kolo musi cos miec w gebie jakis przemiot ze wydaje z siebie taki glos tylko ciekawe co
Odpowiedz

The Berzerker są świetni poza tym taki dziwny zespół jak "Kowale" czyli miły grindcorowy zespół z Głubczyc... wszelakie inne pozycje wobec nich popadają w niebyt ... ich nieudolność czyni ich mistrzami Laughing
e'vviva l'arte
Odpowiedz

pierdlic konwenase Brutal Truth, Naplm Death, Nasum, Damaged, Dying Fetus, Carcass.
and now is forever...
Odpowiedz

Tomash napisał(a):"techniki" "trenowanie growlingu" luuudzie... przecież starczą (w miarę)silne płuca i odrobina pomysłowości... trza drzeć się na maksa, a nie zastanawiać się nad techniką:]

hmmmm porównaj kawalek dead body love w wyk

PUNGENT STECH a Ahumado Granujo moim zdniem w wykonaniu Ahumado nie da sie w naturlany sposób uzyskać takiego głosu
Odpowiedz

ahumadona 100 % korzysta z czegos co przerabia troche głos
Odpowiedz

trning czyni mistrza, growling da sie wytrenowac, a ja sam jestem zywym przykladem Big Grin

cwicz, cwicz , cwicz i jeszcze raz cwicz, a efekty przyjda same Laughing

Napalm Death rzadzi 8)
Barça es más que un club
Odpowiedz