• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Grindcore !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:R_amze_S napisał:
Zanim narodziło sie określenie "thrashcore" muzyke D.R.I. i innych zespołów wykonujących tego rodzaju muzyke,określało sie jako "crossover".

S.O.D.

Jeszcze z tych bardziej znanych M.O.D. z "Grubym"Milano,który tez był wokalista S.O.D.
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Jesteś duzo głupszy niż przypuszczałem

O kurwa !!! Kolo zapytał, czy grindcore jest gatunkiem muzycznym !!! I chyba jest, tak jak heavy, power, death, speed czy thrash. Crying or Very Sad

Natomiast zapytałem czy ten noisecore czy powercoś to jakieś nowe "szufladki"... I koleś się chyba trochę zamotał. Tomek, kurwa no.... Confusedhock:
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

tylko nie Tomek Laughing ja to zrozumiałem jako pytanie czy grindcore jest gatunkiem METALU. Moim zdaniem - w czystej postaci - nie jest.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):
Tomash napisał(a):Jesteś duzo głupszy niż przypuszczałem

O kurwa !!! Kolo zapytał, czy grindcore jest gatunkiem muzycznym !!! I chyba jest, tak jak heavy, power, death, speed czy thrash. Crying or Very Sad

Natomiast zapytałem czy ten noisecore czy powercoś to jakieś nowe "szufladki"... I koleś się chyba trochę zamotał. Tomek, kurwa no.... Confusedhock:

pytales czy to gatunki "muzyki metalowej" a nie same w sobie, co w ogole jest pytaniem zupelnie bez sensu. a ten "noisecore i costam" to nie nowe szufladki tylko gatunki jak kaazde inne - po to je chyba wymienilem zeby dac jakis obraz przyblizony, nie uwazasz? a to ze ty o nich nie slyszales to nie znaczy ze sa nowe.

i jak pisze o jakims zespole w temacie grindcore to chyba zdaje sobie sprawe ze to gatunek muzyczny i nie musze bynajmniej ciebie pytac.
pierdolisz bez sensu a potem przekrecasz fakty.
Odpowiedz

okurwajapierdole napisał(a):Man Is The Bastard

(noisecore/powerviolence)

okurwajapierdole napisał(a):i jak pisze o jakims zespole w temacie grindcore to chyba zdaje sobie sprawe ze to gatunek muzyczny

To po chuj pod nazwą zespołu (Man Is The Bastard) podałeś gatunki muzyczne w temacie grindcore, bo Cię lekko nie czaje.

seelenleib napisał(a):i nie musze bynajmniej ciebie pytac.

Walduś, jak nie jak tak.

seelenleib napisał(a):pierdolisz bez sensu

Jeszcze wczoraj moje uczucia do Ciebie miały sens...
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):To po chuj pod nazwą zespołu (Man Is The Bastard) podałeś gatunki muzyczne w temacie grindcore, bo Cię lekko nie czaje.

nie no, zalamujesz mnie...
mam wrazenie jakbys od razu po napisaniu posta zapominal co pisales. i bynajmniej nie mam ochoty prostowac twojego pokretnego myslenia.

a jesli chodzi o gatunki to po co sie w ogole o nich mowi? zeby wiedziec czego mniej wiecej oczekiwac? tak samo jest i z moim postem.

a uczuciami to obdarz lepiej kogos innego - moze kobiete jakas?
Odpowiedz

granica między grinde a death metalem jest bardzo płynnaBig Grin
[Obrazek: iodbanner2.jpg]
recki, wywiady, biografie, dyskografie, mp3 i głupoty!
Odpowiedz

corpse napisał(a):granica między grinde a death metalem jest bardzo płynnaBig Grin

Dla osoby która nie ma pojęcia o muzyce.
Odpowiedz

hej!
jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszam na wywiad z Cyjanem na www.inheritance.boo.pl
pozdr.
[Obrazek: iodbanner2.jpg]
recki, wywiady, biografie, dyskografie, mp3 i głupoty!
Odpowiedz