• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Grindcore !!!!!!!!!!!!!!!!!!

No punk to chujnia :zomg:
[Obrazek: kopniakbv7.gif]
Odpowiedz

To i nie komentuj. Kwestia gustu, a jak wiadomo na tym iście zajebistym, na bieżąco kontrolowanym przed aminów forum każdy swoje gusta przedstawia i każdy czyjeś kwestionuje Tongue Nie wiem co to jest "crust", ale z grindu słyszałem np. Napalm Death, słyszałem trochę Brutal True (ich teledysk trafił do księgi rekordów Guinessa 8) ) i stwierdzam, że MI (mnie, mojej osobie etc Smile ) się taki nurt nie podoba. Bo taki nurt, to dla mnie splurt.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
KISIEL napisał(a):A tak w ogóle to grindcore, to coś na maxa zbędnego. EWENTUALNIE Carcass jeśli to się jeszcze mieści w temacie. Ambicja utworów typu You Suffer jest porażająca... zieeeew

Już nie mam siły takiej bzdury skomentować...
ja też....
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Tomash napisał(a):
KISIEL napisał(a):A tak w ogóle to grindcore, to coś na maxa zbędnego. EWENTUALNIE Carcass jeśli to się jeszcze mieści w temacie. Ambicja utworów typu You Suffer jest porażająca... zieeeew

Już nie mam siły takiej bzdury skomentować...
ja też....

To ja też nie.
Odpowiedz

ja z tego gatunku słucham DRI
Odpowiedz

Przemas7 napisał(a):ja z tego gatunku słucham DRI
Prosze cie - WYJDŹ !!!
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Jak wczesnie wspominalem DRI jedna taka cd wyszła chodzi mi o gatunek sami tak nazwali
a poza nimi słucham Napalm Death,Brutal Truth a w szczególności zespoły Mortician-Hacked Up For Barbecue-Zombie Apocalypse

oraz zespół bardziej grający technicznie Suffocation -Breeding The Spawn-Surgery of Impalement
Odpowiedz

widze że żarciki się ciebie trzymają ... naprawde gratuluje ! wyborne !
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Nie ma to jak fasolki ultra fast grindcore.
Odpowiedz

Excrementory Grindfuckers wymiataja!!!
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Grindcore dobry jest ale raczej na krótką metę.Po 10-15min. słuchania tego łeb zaczyna boleć Laughing .
Odpowiedz

Mam pytanie czemu Grindcore jest w dziale black\death ? Przecież grindcore to cześć sceny hardcore ?
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Mam pytanie czemu Grindcore jest w dziale black\death ? Przecież grindcore to cześć sceny hardcore ?
bo mało jaki hard-corowiec słucha grindcore?
and now is forever...
Odpowiedz

Przemas7 napisał(a):ja z tego gatunku słucham DRI

przyznaje sie do niewiedzy, co to?
Odpowiedz

DRI to nie grindcore.To thrashcore.Najlepsza ich płyta to zdecydowanie "Thrash Zone".Jak ktos nie słyszał to naprawde polecam.
Odpowiedz