• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Grave Digger

Hmm tak sie zastanawiam czemu nie ma tu jeszcze tematu o tej kapeli ? chyba ze go przeoczylem.
Znacie, słuchacie, lubicie ?
Wypowiadac sie ;]
Ja najbardziej lubie Sredniowieczna trylogie Tongue
Czyli KOTC, TOW, Ex.
Odpowiedz

Średniowieczna Trylogia miażdży suty, to fakt- czysty HEavy, bez większych przekombinowań, ciężki, kopiacy w ryj i fantastyczny Boldenthal ;] Jego ryk to czyste 10/10
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Planuje kupic oryginała, myslicie ze sie opłaca ?
http://www.mystic.com.pl/?mod=products&c...oduct=1817#!
Tongue
Odpowiedz

mi tam wokal jakoś nie wchodzi Sad
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

E,TOW

Cytat:Planuje kupic oryginała, myslicie ze sie opłaca ?
http://www.mystic.com.pl/?mod=products&c...oduct=1817#!

JEsli lubisz kwadratowy,surowy HM to lepiej trafic nie mogłes
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Za 58 zeta to wrecz jak barszcz, w podobej cenie nabyłem. Surowy ejst, wokal jest wręcz chamsko surowy, co do wspomnianej przez ND kwadratowości, to jest powiedzmy ośmiokątny ;>
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

nie lubie. Aż za bardzo to kwadratowe, wokal kompletnie mi nie podchodzi, chociaż to tylko i wyłącznie kwestia gustu, nie twierdze że Chris nie umie spiewać czy coś. Szanuje, ale nie przepadam.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tylko trylogia średniowieczna i Heavy Metal Breakdown. Reszta jest rzadziutka niczym moja ostatnia sraka
Odpowiedz

Własnie zamowiłem ;] mam nadzieje ze nie dostane za kilka dni mejla o braku towaru jak to miało miejsce ostatnio.
Odpowiedz

Patrząc calościowo na ten zespół to jednak więcej w nim minusów niz plusów. Słysząc ich poraz pierwszy byłem zachwycony (album Rheingold) lecz im dalej w las tym.... coraz gorzej niestety. Zgadzam się z niektórymi troche to kwadratowe i momentami jakies takie nijakie. Choć tytułowy utwor z Last Supper znowu wgniótł mnie w fotel ale niestety to rzadki wyjątek.
Odpowiedz

Nowa płytka jest zajebista! Big Grin
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości