- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Średniowieczna Trylogia miażdży suty, to fakt- czysty HEavy, bez większych przekombinowań, ciężki, kopiacy w ryj i fantastyczny Boldenthal ;] Jego ryk to czyste 10/10
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Za 58 zeta to wrecz jak barszcz, w podobej cenie nabyłem. Surowy ejst, wokal jest wręcz chamsko surowy, co do wspomnianej przez ND kwadratowości, to jest powiedzmy ośmiokątny ;>
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
nie lubie. Aż za bardzo to kwadratowe, wokal kompletnie mi nie podchodzi, chociaż to tylko i wyłącznie kwestia gustu, nie twierdze że Chris nie umie spiewać czy coś. Szanuje, ale nie przepadam.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Tylko trylogia średniowieczna i Heavy Metal Breakdown. Reszta jest rzadziutka niczym moja ostatnia sraka
- Liczba postów:
- 1,555
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Własnie zamowiłem ;] mam nadzieje ze nie dostane za kilka dni mejla o braku towaru jak to miało miejsce ostatnio.
- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Patrząc calościowo na ten zespół to jednak więcej w nim minusów niz plusów. Słysząc ich poraz pierwszy byłem zachwycony (album Rheingold) lecz im dalej w las tym.... coraz gorzej niestety. Zgadzam się z niektórymi troche to kwadratowe i momentami jakies takie nijakie. Choć tytułowy utwor z Last Supper znowu wgniótł mnie w fotel ale niestety to rzadki wyjątek.